Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néha apró szúrásokat érzek az...

Néha apró szúrásokat érzek az alhasamban. Ez is lehet terhességi tünet?

Figyelt kérdés
5 nap múlva kell megjönnie, akkor tesztelek, csak kiváncsi vagyok,hogy ez is lehet e az.
2008. jan. 13. 21:19
 1/4 anonim válasza:
100%
igen lehet,de az is lehet hogy megfog jonni.legyèl mèg turelmes,ha kèsik csinàlj tesztet.drukkolok...
2008. jan. 14. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden lehet, várj türelmesen és ha már késik a mensid csinálj tesztet. Szurkolok.
2008. jan. 14. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet ez is,már aznap csinálj tesztet amikor meg kell jönnie.Én akkor teszteltem és + lett.Pedig nem volt sok tünetem,csak mell feszülés,és görcsölt a hasam.Sok sikert!
2008. jan. 14. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!A közvetlen előttem szólónak az ellentettje vagyok pont.Én is éreztem ilyet,késett is 5 napot,mellem is feszült,stbb...A 2 teszt nega lett,és 5 nap késés után megjött.Sztem legalább egy hetet várj mensikimaradás után,mert sajna erősen benne van a pakliban,hogy csalódni fogsz.Ha egy nő gyermeket akar,képes befolyásolni a szervezetet....de persze az is lehet hogy babó van a dologban,én 2t már vetéltem,az egyiknél volt ilyen tünetem.Egyébként nem a legtipikusabb tünetek egyike ez.De szorítok!!Egy öreg róka
2008. jan. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!