Lehet tünet a fehérfolyás (nem sok) és hogy olyan fura a hasam? Olyan mintha lenne valami "gombóc" az alhasamban? Kb 1 hét a nemvártig.
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 16:05
1/7 anonim válasza:
Szia.
A fehér folyás még talán,de ez egyénenként változó és minden nőnél más,van akinél van folyás,van aki száraz,mint a sivatag,és olyan is van,akinél egyik terhességnél van folyás,másiknál nincs,nálam ez volt.Kb.ha van babád,akkor most ágyazódhat be,tehát a "gombóc" érzés,még korai.
Sok sikert!
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ:)
2009. jan. 30. 16:13
3/7 A kérdező kommentje:
akkor is korai ha 28 napos ciklusom 10,11.dik napján volt a pé.-sem?(barnás-rózsaszínes folyás) abból gondolom hogy akkor volt.
2009. jan. 30. 16:17
4/7 anonim válasza:
nekem is fehér folyásom van kb pé után 1 héttel kezdődött és mostis van 1 napot késett már!
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha korábban volt PÉ-d, akkor jöhetnek ezek a tünetek már most is!
A menszi fájást mennyivel előtte szoktad érezni, mielőtt megjönne?
6/7 A kérdező kommentje:
kb 1,2 nappal előtte érezni.
2009. jan. 30. 16:42
7/7 anonim válasza:
Nekem is hamarabb volt pé-m, így a tüneteket is elég hamar éreztem. Már nemvárt előtt 1 héttel, megjönérzés, hasszurka,mellfeszülés...Aztán 6 nappal az esedékes előtt kíváncsiságból csináltam egy tesztet és erős pozitív lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!