Akiknél PCOS-t diagnosztizáltak, milyen laborértékeitek voltak? (Tesztoszteron, prolaktin, társai. )
Figyelt kérdés
Nekem elméletileg kb. 5 éve diagnosztizálták a PCOS-t, vérzészavarokkal. Így átgondolva a dolgokat, előszedve régi laborleleteimet, nem vagyok benne biztos, hogy teljesen helytálló ez a diagnózis.2010. nov. 22. 22:43
11/14 anonim válasza:
Nőgyógyász -endokrinológushoz menj,önmagában egyik v másik nem sokat ér.Tájékozódj utána a lakhelyeden,ki az,aki ezzel foglalkozik,és vizsgáltasd ki magad vele,alaposan,ne hagyd rá.Minél későbbre húzod a dolgot,annál nehezebb lesz,ha hónapokat,éveket próbálkozgattok a magad feje után,mert lelkileg már romokban leszel h miért nem jön a baba,és ez nagyban gátolja a teherbeesést(nem mese,tény).Én Szolnokon tudom ajánlani az én dokimat,de gondolom messze vagy innen.Ha normális volt a petefészked anno,akkor nem lehet PCOd,csak hormonzavar esetleg.A pco alapfeltétele a petefészekben fellelhető "számos apró tüsző láncolata",ezért nincs peteérésed.Továbbra is azt tudom mondani,h a fogamzásgátló nem megoldás,magam tapasztalatából mondom,h csak tovább ront a helyzeten.A helyedben minél előbb abbahagynám,és keresnék egy orvost,aki kivizsgál,majd ha valóban pcosed van,metformint ad.Ettől újra beáll a ciklusod,és jöhet a baba,ha úgy döntötök.Ha pedig nem pco a felelős a vérzészavarokért,akkor ad mást,ami helyretesz.A hüvelyi uh. a leglényegesebb,amit csak tehet az orvos,ahhoz,h feltérképezze h mi a helyzet.
12/14 anonim válasza:
Budapesten a legjobb ebben dr. Tűű László. Elég hosszú a várólista nála,de hidd el megéri.
13/14 anonim válasza:
13:14-es a Norcolut nem fogigátló,azt hiszem.
14/14 anonim válasza:
13:14-es valóban nem az, hanem a pcos-ban szenvedő rendszertelen mensit hozzák meg vele, rosszul írtam. Bocsi és köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!