Kövér vagyok, nagyon is. Ez nem ciki a nőgyógyásznál? A zsíromtól, fog majd látni valamit? Remélem minden okés lesz a babával.
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 15:18
11/13 anonim válasza:
Nekem normális dokim van, nem bánott a súlyom miatt, sőt mondogatta, hogy a vizesedéstől híztam sokat, és csokit is engedélyezett, de csak keveset:-) Viszont a védőnőtől kaptam eleget minden hónapban.Most is görcsölök, hogy mi lesz a következő babánál.
12/13 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok. pontosan nem tudom, hogyitt nálunk Romániában is van védőnője mindenkinek?
2010. nov. 22. 16:01
13/13 anonim válasza:
15.35 ös vagyok az utánam szólókkal teljesen egyetértek, és mint írtam nem törvényszerű hogy bármi bajod előjöjjön, csak nagyobb az esélye.
És a cukros diéta sem drasztikus fogyókúra :)Ö Csak írtó xarul tudott esni mikor más terhes barátnőim ették a sütit, fagyit krumplit akármit és én nem tehettem. :) És milyen fura az ember lánya, hogy amúgy nem is vagyok nagy édesszájú mégis ölni tudtam volna egy kis sütiért, fagyiért (csokisért :))
:)
Jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!