Igazából nem is kérdés, csak vágy, papíron nem lehet gyerekem, lezárt petevezetők miatt, konkrétan kukába való az orvos szerint?
Nem akarok unnepronto lenni, de azert eleg durvanak hangzik ez a zsirt zsirral dolog. Nem hiszem hogy jot tesz az ember szervezetenek, koleszterinszintjenek stb...
Valamint nem a fogyokura kellene hogy legyen a cel, hanem az ELETMODVALTAS, ez pedig egeszseges eletmodot jelentsen, sok zoldseg, sok gyumolcs.
Kepzeld el hogy a lapostanyer olyan mint az mutatos ora. Ennek a felenek (pl. 12 ora es 6ora kozti resz) KELL zoldsegnek (/gyumolcsnek) lennie. A tanyer egy negyede lehet csak hus, es csak a masik negyede lehet koret.
De hogy eszik a magyar ember??? Bazi nagy tanyer, puposan megrakva zsiros csirkeporkolttel meg nokedlivel. Zoldseg meg luxus, a gyumolcs is luxus, max. a jo cukros meggybefott hozza, vagy sargabarack-befott. :-/
Az Atkins nem csak a zsír evésről szól. Én rengeteg zöldséget ettem a húshoz, gyümölcsöt (ezt kevesebbet a cukor miatt) Zsír szegény joghurtot. És lehet hogy megengedett de én igyekeztem csirkemellet enni mindig máshogy elkészítve. (ez egyáltalán nem zsíros hús) Tehát az Atkins-t is lehet sok féle képpen csinálni. Te magad állítod össze az étrended, az a lényeg hogy a napi megengedett szénhidrát mennyiséget ne lépd át!
De persze mindenki azt a diétát, fogyókúrát választja amit a legjobbnak lát. Én is több félét kipróbáltam, de nekem eddig csak ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!