Igazából nem is kérdés, csak vágy, papíron nem lehet gyerekem, lezárt petevezetők miatt, konkrétan kukába való az orvos szerint?
Semmi okod rá, hogy bőgjél :)
Menj el egy meddőségi központba, vagy kaáli intézetbe, mesterséges megtermékenyítéssel lehet még babád.
Ha saját petesejted nincs is, donor adhat.
Addig is fel a fejjel, próbálj meg fogyózni egy kicsit, hogy jobban érezd magad!
Örülök, hogy pozitívan gondolkodsz most :)) maradjon is így, mi az a 101 kiló?:)) nyugi én 112-ről indultam:))mivel nagy súllyal eleve nem szabad egyből ugrálni így kerestem youtobon hastáncvideókat, és azokat utánozgattam:) aztán minden nap egy kicsivel többet gyalogoltam mint amit azelőtt..és sokan támadják az atkins diétát de én azt alkalmaztam, imádtam, zsírt ettem zsírral:))) végül is az zsírdiéta, pl egy napom így nézett ki, reggel három tojásos szalonnás rántotta, kolbásszal, kenyér nélkül, utána cola light, tízórai egy túrorudi(kicsi) ebéd hús hegyek vagy krinolin, kolbász pici mustárral vagy anélkül de köret nélkül, köret első két hétben tilos, de jól laktam így is:) uzsi vagy korai vacsi, szalonna, tojás, pici sajt és ilyenek a lényeg szénhidrátot nem!!!az első két hétben csak napi 20 g-ot lehet szénhidrátból az kb másfél túrórudi, de én számolgattam sokat és belefért az édesítős kávé habbal háromszor egy nap:) majd növeltem a szénhidrát mennyiségét, húst és hús termékeket annyit amennyi belém fért, mennyiségét stb..és hihetetlennek tűnt eleinte nem bíztam a sikerbe de olvadtak a kilók, viszont vitamin hiányt okoz tehát emellé kell szedni valami multivitamint és magnéziumot.Nekem meg van a könyv az alapján néztem ki a napi adagot, de itt neten rákerestem meg se kell venned szinte leírja a lényegét..mozgással eleinte óvatosan mert a szívedet nem szabad túlterhelni, de fokozatosan tessék elkezdeni:) itt a link
sokan támadják, de a Norbi diétának is ez az alapja csak ő az elejétől nyomja hozzá a szénhidrátot és ezért ott lasabb a fogyás, , zsír a jóbarátod:)) mivel a jó zsír kinyirja a rosszat ..szó szerint zsírt pisiltem, olyan volt mint a húsleves de majd meglátod te is:))
ma 19:04
Nem vagy semmi ! :))) Gratulálok! Nekem sokkal kevesebbet kellene leadnom, de egyszerűen nem tudok hozzákezdeni. A probléma forrása ugyanaz: lombik - sikertelenség - önsajnálat - zabálás ---------!
A szavaid belém is öntöttek egy kis lelket, köszi!!:))
Szia Kedves Kérdező!
Nekem van egy 4,5 éves kislányom. Normál súllyal kezdtem a terhességem. Mikor két éves lett szerettünk volna neki kistesót, mikor ezt elhatároztuk és belevágtunk, teljesen összezavarodott a ciklusom. Volt hogy 3 hónapig nem volt menzeszem. Hormonvizsgálatra küldtek ami teljesen jó lett. Kaptam gyógyszert hogy legyen vérzésem... egy hónapig szedtem, mert úgy éreztem hogy nekem valami más kell nem jó ez így hogy nincs semmi bajom és mégsincs menzesz. 1 évig próbálkoztunk nem jött a baba. Kiköltöztünk külföldre, így akkor a babaprojekt abbamaradt.
Januárban 86kg-val (ennyivel mentem szülni a kislányommal utána sajna visszahíztam ugyanennyire baba nélkül is) úgy döntöttem ez így nem mehet tovább. Összeszedtem minden akaraterőmet és belefogtam az Atkins diétába. 3,5 hónap alatt leadtam 20kg-t, helyreállt a menzeszem ami azóta megint napra pontos. Most ez az első próbálkozós hónapunk két év kihagyás után. Most 25-re nem várom.
Igaz 3 éve sokat csalódtam rengeteg negatív teszt,de majd most hátha sikerül. Nem volt könnyű, és sajna az a típus vagyok aki hamar felszedi a kilókat, de igyekszem megtartani a súlyom.
Bocsánat hogy hosszú lettem, csak gondoltam leírom biztatás képpen az én történetem. Remélem még lesz folytatása :) Minden jót és sok kitartást a céljaid eléréséhez Kedves Kérdező!!! 29/M
19.04 vagyok ismét, örülök, hogy másba is erőt öntöttem:) utolsó válaszolónak is gratula a sikeres fogyáshoz és, hogy nem adta fel:))ügyi vagy!!
Kérdezőnek még annyit szeretnék, hogy végy egy nagy papírt, húzz rá szép vastag strigulákat és mindegyiket számozd meg, 1,2,3..stb, annyi számot írj rá ahány kilót szeretnél lefogyni, tedd a hűtőre és amikor lement egy kiló akkor elegáns mozdulattal húzd át az egyik strigulát..tudod úgy mint ahogy a sitten számolják a napokat:)) hatalmas ösztönzés ez!! és látod, hogy napról napra több van áthúzva és közel a cél:) Mindent bele csajok, higyjétek el mindenkinek sikerülni fog, és utána jön a csodás baba:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!