Szeretkeztetek a terhesség elejekor? Olyan érzésem van mintha ezzel ártanék, annak a pici dolognak ami bennem van, hisz még olyan sérülékeny. Nektek mi a véleményetek?
Ne aggódj, nem lesz semmi baja. Sokan olyankor még nem is tudják, hogy terhesek.
Ha görcsölsz vagy barnázol, akkor természetesen nem szabad.
Nekem inkább később volt furcsa, amikor már nagy volt és izgett-mozgott közöttünk. :o)
Az elején maximum a tudat lehet furcsa, érezni még nem lehet semmit.
Ha nincs semmi rendellenesség a terhességgel, akkor nyugodtan lehet, a vadulást persze érdemes kerülni.
Addig kell kiélvezni a kedvenc pózokat, amíg még elfértek. :o)
Boldog babavárást!
Szia!
Minket letiltott a doki a házaséletről..szóval mi most kivárunk...illetve egy kis nyalifali volt:D:D:D Azt elvileg szabad...
Utolso voltam. Az lemaradt, hogy ekkor mar voltam vagy 5-8hos terhes, utana meg mar nem is probalkoztunk.
Elso trimeszterben azert nem volt akcio ,mert vereztem nagyon es nem tudtak miert, de UH szerint minden oke volt, attol fuggetlenul a sok menzeszes erzes miatt inkabb vartunk, nehogy veteles legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!