Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretkeztetek a terhesség...

Szeretkeztetek a terhesség elejekor? Olyan érzésem van mintha ezzel ártanék, annak a pici dolognak ami bennem van, hisz még olyan sérülékeny. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem lesz semmi baja. Sokan olyankor még nem is tudják, hogy terhesek.

Ha görcsölsz vagy barnázol, akkor természetesen nem szabad.

2010. nov. 20. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem zavart volna csak a férjjemet. Aztán volt egy kis barnázás hát szüneteltettük. Letelt a 12 hét addig vártunk aztán megint volt szex. Most nagy a hasam sokat mozog a pici engem ez nagyon zavar nem tudok hogy feküdni nem is esik jól. De szülés után megint szuper lesz az elsőnél is igy volt ugyhogy már csak nevetünk rajta:-)) Megmondom őszintén ez a terhes szex nem jön be Nekem. Ez van. Nem vagyunk egyformák.
2010. nov. 20. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
maxim arra kell vigyáznod hogy a párod ne vaduljon és ne "feküdjön" rád:)
2010. nov. 20. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem inkább később volt furcsa, amikor már nagy volt és izgett-mozgott közöttünk. :o)

Az elején maximum a tudat lehet furcsa, érezni még nem lehet semmit.

Ha nincs semmi rendellenesség a terhességgel, akkor nyugodtan lehet, a vadulást persze érdemes kerülni.

Addig kell kiélvezni a kedvenc pózokat, amíg még elfértek. :o)

Boldog babavárást!

2010. nov. 20. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Minket letiltott a doki a házaséletről..szóval mi most kivárunk...illetve egy kis nyalifali volt:D:D:D Azt elvileg szabad...

2010. nov. 20. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem jon be a terhes szex. Nekem ilyenkor olyan nehez volt elmennem. Teljesen ugy ereztem, hogy mehosszehuzodasokat okozott, a hasam is bekemenyedett meg minden ,aztan utana meg bogtem a frusztraciotol amiert nem mentem el. :(
2010. nov. 20. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolso voltam. Az lemaradt, hogy ekkor mar voltam vagy 5-8hos terhes, utana meg mar nem is probalkoztunk.

Elso trimeszterben azert nem volt akcio ,mert vereztem nagyon es nem tudtak miert, de UH szerint minden oke volt, attol fuggetlenul a sok menzeszes erzes miatt inkabb vartunk, nehogy veteles legyen.

2010. nov. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!