Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzi elött 5 nappal erős...

Menzi elött 5 nappal erős menzis görcsök? Mitől?

Figyelt kérdés
És már elötte is volt,már vagy 3-4 napja érzem!!Sosem volt ilyen korai görcsölgetésem!!Nem értem!!
2010. nov. 20. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy meg fog jönni,vagy terhes vagy. De gondolom erre te is rájöttél,sajnos ennél többet senki nem tud neked mondani.
2010. nov. 20. 10:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen,köszi!!

Egyébként babát szeretnénk! Csak fura hogy már most görcsölök! Néha a nemvárt napján sem szoktam,most meg már 3-4 napja egyfolytában görcsölgetek,hol jobban hol kevésbé!!

2010. nov. 20. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Az orvosom szokta mondani,hogynincs két egyforma ciklus. A menstruációt megelőző tünetek is változhatnak. Ettől függetlenül lehetséges,hogy babát vársz ! Ez csak utólag fog kiderülni,hogy mit jelez az ,hogy most korábban görcsölsz
2010. nov. 20. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Igen,benne van a pakliban hogy a szervezetem átver és most előbb jönnek a tünetek!! Remélem nem!!
2010. nov. 20. 10:57
 5/6 eszo ***** válasza:

de akár érezheted a beágyazódást is..az is járhat menziszerű görcsökkel!

drukkolok a babáért neked!:-)

2010. nov. 20. 13:08
 6/6 anonim válasza:
folyásod nincs? az is utalhat menszire?
2010. nov. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!