Erős görcsök a 16. napon? Beágyazódás? (előtte 3,8 és 10 nappal voltam együtt a párommal)
Figyelt kérdés
Estefelé azt vettem észre, hogy iszonyatosan görcsölök. Szó szerint alig bírtam járni, azt hittem megőrülök a fájdalomtól. Aztán egy fájdalomcsillapító és egy hasmelegítő megtette a hatását, úgyhogy mire lefeküdtem már nem voltak különösebb fájdalmaim.2009. okt. 14. 14:57
1/2 anonim válasza:
sztem inkább felfáztál.beágyazódás nem okoz erős görcsöket,főleg nem a 16. napon.
2/2 A kérdező kommentje:
Előtte 1-1,5 héttel volt petefészek gyulladásom, ami a 16. napra már el kellett hogy múljon. Vagy lehet hogy mégis ez zavart be?
2009. okt. 14. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!