Ez vajon annak a jele hogy nem csúszott be a baba?
2-án jött meg a legutóbbi mensim. 8-án volt olyan együttlétünk, amikor egy általam nem túl biztonságosnak ítélt védekezési módot használtunk: pharmatex kapszulát, ráadásul először használtam ilyet, előtte pár órával szappannal is mosdottam (ami állítólag tilos), és sok rosszat is hallottam róla azóta, szóval mostmár leglejebb kiegészítő védekezésként alkalmazom. Mindenesetre aggódom, hogy akkor, azon az egyetlen alkalmon becsúszhatott egy babó. Azóta viszont tuti hogy volt peteérésem, mert tizennegyedikétől tizenhetedikéig tipikus tojásfehérjés nyúlós folyásom volt a szokásos peteérős szurkálós érzéssel. Akkor ez annak a jele, hogy nyolcadikán tuti nem estem teherbe? Megnyugodhatok?
17-én negítvat teszteltem, de tudom hogy nagyon korai időpont ez a teszteléshez, hisz még a beágyazódás sem biztos, hogy befejeződhetett addigra.
Mit gondoltok, azért a peteérés ténye azért megnyugtathatna, ugye?
6 nappal peteérés előtt? nahát!
köszönöm a válaszokat és gratula a babókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!