Az előváladéktól terhes? Van, akinek tényleg így csúszott be a baba?
Köszi a válaszokat!
Első válaszoló!Nem ijedtél meg,h ennyit késett?
Egyébként nem szedtem semmilyen gyógyszert jó ideje...
Ha mégis lenne baba megtartanám,bár még nem terveztük-csak azért kérdeztem,mert a párom szerint feleslegesen idegeskedünk,de engem idegesít,mert még soha nem késett ennyit...
A párom így, a párom úgy...
Bocs, de ő könnyen ilyen laza, nem az ő testében fog kifejlődni egy gyerek, nem neki kell megszülni, nem ő fogja szoptatni, nem ő fog állás után kajtatni kisgyerekkel, nem ő marad ott, ha szétmentek.
Akkor is élheti világát, legfeljebb lelép, te meg ott maradsz a gyerekkel, hát kit érdekel...???
Hogy tudtál ilyen trehány, felelőtlen alakkal összejönni?
Az kizárt, hogy Ő teherbe essen.
Ő nem is ideges...
TE meg állj a sarkadra, és ha most megúsztad, akkor legközelebb addig ne dughassa be, amíg nincs rajta gumi. Vagy ő húzza fel, vagy te a bugyidat.
Ennyi.
Ez így olyan, mint az orosz rulett, semmivel sem megbízhatóbb megoldás, mint a megszakított közösülés gumi nélkül.
sziasztok!
a párom nem idióta egyáltalán,csak jobban megijedt,mint én,ezért magát akarta nyugtatgatni azzal,h kizárt,h terhes vagyok,de másnap úgy ébredt fel,h reméli,h kisbabánk lesz,és már azon járt az esze,h hogy rendezzük be a szobát,stb. Kérdeztem,h mi történt vele éjszaka,és azt mondta semmi,csak felnőtt:) és nagyon csalódott lenne,ha a teszt negatív:( reggel elújságolta az anyukájának a hírt,h lehet,h kisbabánk lesz,elmondta az egyik munkatársának is,akivel nagyon jóban van... nagyon lelkes volt,és tényleg csalódott,mikor a teszt negatív lett:( (ma reggelre meg is jött) Azért ijedtünk meg,mert a körülményeink még nem "tökéletesek",mert még egyetemista vagyok,nincs egy év munkaviszonyom,és ráadásul a szüleimnél lakunk(a párom már dolgozik).De a babát mindenképp megtartottuk volna(már sokat beszéltünk arról,h gyerekeket akarunk,már a neveink is meg vannak,sokat ábrándoztunk már róluk),és belegondolva,h mennyi segítséget kaptunk volna a szüleimtől,és párom édesanyjától(amiről biztosítottak minket),igazából mindene meg lett volna,és fölösleges volt az ijedtség is:) csak normálisan gondolkozva nem akartunk úgy mond a szüleim nyakára szülni,de most már úgy vagyunk vele,h bármikor jöhet a baba,halasztok egy fél évet,amíg még a szüleimnél lakunk,aztán albérletbe költözünk,amíg a saját ház össze nem jön,és levelezőn folytatom a sulit...nem vagyunk már kamaszok,én elmúltam 20,a párom meg már 30 is,csak azért nem költözünk még el itthonról,mert fölösleges lenne egy csomó pénzt albérletre költeni,mikor itt a nagy szülői ház,ahol kényelmesen elférünk(és még a babának is lenne hely).
Szóval köszönöm a válaszokat,de a párom nem trehány,és főleg nem idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!