Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, akivel megesett...

Van itt olyan, akivel megesett, hogy előváladéktól lett terhes, vagy akinek van ilyen ismerőse? És van aki így védekezett hosszabb ideig? Becsúszott a baba?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne kamusztorikat, ne is netről olvasottakat. Csak mérlegeljük az esélyeket.
2009. aug. 13. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Te leszel az első. ;)

Nagyon kicsi az esélye. Ismerek három-négy olyat, aki csinálta viszonylag sokáig és nem lett terhes. Viszont van egy olyan ismerősöm, aki a hivatalos sztori szerint GUMIVAL védekezett, ami nem szakadt el és terhes lett. Van egy sanda gyanum, hogy a csaj nem teljesen mond igazat. Simán kinézem belőlük (én is jártam a csajjal), hogy tényleg védekeztek, de 1x-2x betette neki gumi nélkül is és csak utána húzták fel.

2009. aug. 13. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm a pettingtől. Csak kézzel. Kicsit masztos lett.Már iskolába jár a leánya!

Biztos így volt, hányt egész nap, mégse gondolt terhességre. Mi igen, de azt mondta, nincs mitől.

2009. aug. 13. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2 ilyen barátnőm van. mind 2nek abortusz lett a vége mert nagyon fiatalok voltak.
2009. aug. 13. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én meg gumival. Nem szakadt el!

A másik barátnőm meg természetes fogamzásszabályozással, és a harmadik spirállal.

Nagyon szép gyerekeink vannak :)

Előző.

2009. aug. 13. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
a kérdés úgy lenne hiteles, ha azt kérdezted volna, h megszakításos védekezéssel ki esett teherbe. mert aki azt mondja h igen, ő előváladéktól lett az. na ő honnan tudja pl, h nem attól h a srác nem húzta ki időben, hanem mondjuk az első lövellet bement? ezt igazából azok sem tudják, akik megszakítással szexelnek. én eddig csak olyan esetet ismerek, akiknek nem csúszott be baba ezzel a módszerrel. nincs két egyforma emberi szervezet. és az sem mellékes, hogy megbízható partner kell hozzá. nem mondom egy szóval sem, hogy ez felelősségteljes szex, mert nem az. de igazából senki sem tudja, hogy attól termékenyült-e meg az a petesejt, hogy az előváladékból kiszabadult pár spermium és felmászott valahogyan, vagy attól, hogy a srác nem tudta konktrollálni magát. na, a lényeg, védekezzetek felelősségteljesen és nem lesz baj. písz.
2009. aug. 13. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én.

Mi óvszereztünk a pasimmal, mert nem szedhetek sajnos tabit.

Tavaly februárban egy welnesshétvége alkalmával kifogytunk a municióból és egymásnak estünk a medence parton.

Ilyenkor jön az épphogy csak betette, és nem ment belém. Ami egyébként igy igaz, ugyhogy én nem idegeltem magam ezen (ugyan mennyi az esély előváladéktól?!) és láss csodát.. nem jött meg. Ja menstruáció utáni 2. nap volt ráadásul. :)

5 hetesen jöttem rá hogy terhes vagyok, először azt hittem ez valami rossz vicc.

Innentől a sztori hosszu, de mocskos, lényeg a lényeg van egy kislányom aki egy éves lesz novemberben, apa nélkül.

Ugyhogy lehet, ez nem 'urban legend', nem mondom hogy bánom hogy igy alakult, de tény... védekezni KELL . Mert a megszakitás orosz rulett.

27/L

2009. aug. 13. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám. A húgom most 21 éves :-)
2009. aug. 13. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
2009. aug. 13. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi megszakítással védekeztünk, de tudatába voltunk, hogy a teherbeesés lehetősége fenn áll(kb 5%).

Azért nagyon meglepődtünk, mert most nem terveztünk babát...márpedig jönni fog és nagyon örülök neki!!!

Egyébként hosszabb időn keresztűl így védekeztünk, mondjuk a peteérésem időszakában azért óvszerrel szoktunk, eddig hatásos volt.

2009. szept. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!