Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 5. -6. napján (a...

A ciklusom 5. -6. napján (a vérzésem utáni 2. nap) voltunk együtt a párommal, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Két napig volt menstruációm de a második nap egy pici barnázás volt. eddig megszakitással védekeztünk, de most bemertük vállalni mert állitólag igy nincs peteérés még.
2010. nov. 19. 10:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj, én sem irtam le se a korom, se azt hogy nem gond ha jön a baba.

Most kedden múlt el, 16.-a körül kell megjönnie.

2010. nov. 19. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező :) akkor sok sikert ahhoz most ahhoz amit szeretnél:) később pedig a babához!

Üdv 10.56-os

2010. nov. 19. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is még akkor írta azt, amikor még nem láttam a kérdező új kommentjeit. Mert ugye 1 perc van közte, de annál kicsit több ideig írtam. Mondjuk nekem egyáltalán nem kétségbeesettnek tűnt, mert már az első válaszból levettem, hogy nem lenne gáz, ha jönne már most, hisz már tervezik is. Ezért nem értettem, hogy mért nevezted ezt olyan nagy felelőtlenségnek. Sajnálom, ha megbántottalak, nem volt szándékos.
2010. nov. 19. 12:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kiváncsian várom most már hogy mi lesz.
2010. nov. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!