A ciklusom 5. -6. napján (a vérzésem utáni 2. nap) voltunk együtt a párommal, lehetek terhes?
Állítólag?? Na neee ez így elég nagy felelőtlenség.
Soha nem tudhatod ,hogy mikor van peteérésed. Nem csak a tanköny szerinti középidős ovu lehetséges. Akár az aktus is kiszabadíthat petét és ott vannak a jónás napok,az egy dolog hogy ki hisz ebben ki nem ,de a tény az ,hogy sokan azokon a napokon estek teherbe és volt már akinek ez a nap nemhogy mensi előtt vagy közvetlen utána volt hanem pont mensikor. Sok esetet olvashatsz szerintem itt is ezen az oldalon. De legyen szerencséd és legközelebb gondoljátok meg jól :)
25 éves vagyok, és nem félelem miatt kérdeztem itt rá. Csak szeretek utána nézni a dolognak.
Köszönöm az utolsó válasz adónak.
Én pont így lettem állapotos, ugyanezen okokból. :)
Orgazmustól is megindulhat a peteérés. A spermák 3-6 napig is életképesek! Mi vagyunk a példa, mert nálunk 6 napig, azt mondják ennyire csak a lányok strapabíróak, a fiúk nem bírják 3 napnál tovább.
Szerintem simán lehetsz terhes!
Mikorra várod - nem várod?????
11.02-es még nem tudhattam ,hogy a kérdező mennyi idős ,és nem pampogtam. Inkább te voltál ellenséges.
És mire az én irományommal kész lettem akkora már ott volt a kérdező hozzásszólása amiből meg lehetett tudni hogy jöhet a baba ha úgy alakul:) Viszont az első kérdés kiírásnál nekem inkább kétségbeesésnek érződik.
De amit írtam azt egyáltalán nem ellenségeskedésnek szántam :(
Kedves kérdező az első irományomban akkor is nagy igazság van és igenis után lehet nézni 11.02-es hogy mennyi is százalékban az esély a megfoganásra jónás napokon és mennyi középidős ovukor! Elég nagy az esély sőt nagyobb jónás napokon. És nem hiszem hogy olyan ritka lenne az extra pé sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!