Ma járok a ciklusom 40. napjában. Lehet ebből baba? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban 38 naposak voltak a ciklusaim addig mindig 32.Két tesztet csináltam már mindkettő negatív az egyiket ma reggel.Van remény?Vagy csak simán késik?Teszteljek még ha igen mikor?2010. nov. 17. 12:34
1/13 anonim válasza:
talán érdemes lenne elmenni egy nőgyógyászati vizsgálatra, mert ez elég hosszú ciklus, esetleg meg lehetne nézni vajon mi okozza, hogy mostanában ennyit késik. (főleg hogy nem egyszer fordult elő) általában ilyenkor már nem is mindig van peteérés, talán ezért is lenne érdemes kivizsgáltatni. ha a teszt negatív akkor nem hinném hogy terhes vagy.
2/13 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed???
Ha ilyen a ciklusod miért nem hőmérőzöl? Nekem is hosszabb, mint az áltag, meg változó is, de sosem hagynám ki.
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet baba, csak kérdés, hogy mikor volt peteérésed. Ha később, mint amikor gondolod, akkor a teszt is később mutatja ki!
Drukkolok!+++
4/13 A kérdező kommentje:
Szeptember 20.voltam orvosnál és akkor ki írta a CHORAGON 5000NE injekciót.És gondoltam mindkét hónapba azért késett egy hetet.2hónapja nem mérem a hőmet a sok csalódástól elment a kedvem.Köszi a válaszokat!
2010. nov. 17. 13:10
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon várom a válaszokat!irjatok
2010. nov. 17. 17:22
6/13 A kérdező kommentje:
Ma már a 43 nap és még nem jött meg remélem nem is jön! 3.nappal ezelőtt csináltam tesztet negatív lett. Ti mit tennétek?
2010. nov. 20. 10:32
7/13 Manka68 válasza:
Szia!
A 38 napos ciklus valóban hosszú, szerintem ne várd a csodát, elég kicsi az esélye. Én endokrinológust keresnék fel először, mert lehet hormonproblémád, és ahhoz ő ért igazán. A nődokik nem!!! Ha nem akarsz hónapokat várni, akkor érdemes magánhoz elmenni, nem olyan vészes az ára, és tényleg kiderítik, mi a gond! Mielőbbi babásodást kívánok!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És menyibe kerül egy ilyen vizsgálat?Főleg ha nem magyar állampolgár?
2010. nov. 20. 11:55
9/13 anonim válasza:
Magánrednelőkbe kb ötezer körül van, elküldenek hormon vérvételre, abból megnézik az endrokrin hormonokat és a női nemi hormonokat. Nem ártana tudni egyáltalán van- e peteérésed, hőmérőzés , ovu teszt használata stb. Vagy ott a barátcserje kapszula az ha hosszú a ciklusod akkor lerövidíti ha rövid akkor meg kitolja, növényi hormonokat tartalmaz ami segíti a progi és ösztrogén egyensúlyát, azután ihatnád a cickafark teát, mensitől középidőig, peteérésig, utána a palsátfű teát, de mindezek előtt keress fel egy orvost!! Nőgyógyász is elküldhet hormonvizsgálatra , nekem ő nézette meg a női hormonok egyensúlyát és a prolaktin szintet, ami sok nőnél olyan magas mintha szoptatós kismama lenne és ezért nem esnek teherbe, arra van bogyó és rendbe rakja,ne ülj a popsidon várva a csodát, tessék felkerekedni!!
10/13 A kérdező kommentje:
Nem ülök voltam orvosnál van peteérésem.mindig 32 napos a ciklusom de szeptemberben az orvosom felírta a choragon 5000NE injekciót.És csak ezután volt 38 napos ciklus addig nem volt ilyen.
2010. nov. 20. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!