Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fertőzés, baktérium a spermában?

Fertőzés, baktérium a spermában?

Figyelt kérdés
Volt valaki akinek emiatt nem jött össze a baba? Milyen kezelést kapott? Visszatért a gyulladás?
2010. nov. 16. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ureoplasma u és streptoc.ag volt a spermába, antibiotikumot kellett szednie és nekem is, mivel a fertőzött sperma ha megtermékenyül a nőnél vetélést okoz, több pozi tesztem volt és mégis mindig megjött, gyógyszerek után jó lett a tenyésztése de baba még mindig nem jött össze, két éve próbálkozunk a fertőzése óta fél év telt el.
2010. nov. 17. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!! Nekem pont emiatt volt több pozi tesztem, majd mindig megjött!!Velem minden okés, van pé-m , hormonok rendben. Urulógus küldte a férjemet spermavizsgálatra, kevés volt nagyon:( és nyákos volt, ezért küldte bakterológiára is, négy féle baktérium volt , köztük a strepto agalactie, meg az ueroplsama u.is. Kapott doxycilint és klion tablettát és én is, mivel a nőt is kezelni kell olyankor amúgy visszatér a fertőzés. A doki azt mondta, hogy az ureoplasma u.miatt van prosztatagyulladása is, és ez a leg alattomosabb baktériumok egyike, étellel, fertőzött macskanyállal jut a szervezetbe és szexuális úton a spermával a nőbe is jut, nők nagy része tünetmentes a kórokozók ellenére is és nálunk nehéz kenetből kimutatni, használt az antibiotikum, ez volt nyáron, majd januárba nézik meg újra, viszont a baba azóta se sikerült:(nekünk még a spermaszámot kell növelni bár azzal a kevéssel is betalált nem egyszer csak az a szemét fertőzés ne lett volna.
2010. nov. 30. 09:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. Nos azért kérdeztem, mert a páromnak is ez volt 2008-ban. Azt hogy milyen baktérium, fertőzés volt neki, nem tudjuk, mert magándokihoz jártunk, de akkor elutazott, és csak telefonon beszéltük meg, mi legyen. Utána meg már nem érdekelt a papír, mert azt mondta hogy ha meg is gyógyul 5% esélyünk van a spontán terhességre. De azért írt föl gyógyszert Augmentint, nekem viszont semmit. Nekünk abban a hónapban, amikor megtörtént a kezelés, már terhes is lettem, van egy egészséges 1,5 éves kisfiunk. Viszont most szeretnénk a második babát, de már több hónap sikertelen. Szerintünk visszatért a fertőzés. Meg a múlt hónapban halvány pozit teszteltem, éreztem hogy terhes vagyok, aztán mégis megjött, és nagyon fura volt, olyan volt a vérzésem mint szülés után, nagyon sokáig szivárgott még a vér:( Akkor biztos ez megint a fertőzés? Nektek nem mondta a doki, hogy ez csak átmeneti kezelés, ez visszajöhet?

Kicsit hosszúra sikeredtem.

Nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba:)

Sok sikert, és kitartást!

2010. nov. 30. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia:) A doki azt mondta nőket hamar ki lehet kezelni, de férfiaknál visszatérhet, ezért kell újra megnézetni:(( és tényleg mindkét félt kezelni kell, bár nem tudni így nálatok milyen baktérium volt, lehet annál nem kell!! Én mindenképpen a helyetekbe újra kérném a vizsgálatot!Sokat olvasgattam utána és a lényeg, hogy szinte minden férfi spermájába van baktérium csak nem tudnak róla, ugyan úgy ahogy a nők sem, de csak pár fajta veszélyes a megtermékenyítésnél, ezért is lenne jó tudnotok, hogy most, hogy álltok. Kívánom nektek, hogy minden rendben legyen, és jöjjön a baba!!
2010. nov. 30. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy:) Hasonló jókat kívánok nektek is. És ha valami pozitív dolog történik, légyszíves írd meg:)
2010. nov. 30. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Régi kérdés, de érdekelne hogy vagytok? Sikerült azóta a baba? Nekünk sajnos nem. Voltunk vizsgálaton, szintén baktérium, arra megint Augmentint kapott, de a baba nem jött. Újra voltunk, akkor meg Streptococcus D baktériumot mutattak ki. Arra Semicillin kapszulát kapott, de a baba még mindíg várat magára:(
2011. okt. 23. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!