Fertőzés, baktérium a spermában?
Köszönöm a válaszodat. Nos azért kérdeztem, mert a páromnak is ez volt 2008-ban. Azt hogy milyen baktérium, fertőzés volt neki, nem tudjuk, mert magándokihoz jártunk, de akkor elutazott, és csak telefonon beszéltük meg, mi legyen. Utána meg már nem érdekelt a papír, mert azt mondta hogy ha meg is gyógyul 5% esélyünk van a spontán terhességre. De azért írt föl gyógyszert Augmentint, nekem viszont semmit. Nekünk abban a hónapban, amikor megtörtént a kezelés, már terhes is lettem, van egy egészséges 1,5 éves kisfiunk. Viszont most szeretnénk a második babát, de már több hónap sikertelen. Szerintünk visszatért a fertőzés. Meg a múlt hónapban halvány pozit teszteltem, éreztem hogy terhes vagyok, aztán mégis megjött, és nagyon fura volt, olyan volt a vérzésem mint szülés után, nagyon sokáig szivárgott még a vér:( Akkor biztos ez megint a fertőzés? Nektek nem mondta a doki, hogy ez csak átmeneti kezelés, ez visszajöhet?
Kicsit hosszúra sikeredtem.
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba:)
Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!