Palástfű teát érdemes inni cickafark nélkül is?
Figyelt kérdés
Nekem a ciklusommal semmi baj sincs, teljesen szabályos. De mégsem akar összejönni a baba. PÉ-m tuti van. Szerintetek ilyenkor ha csak palástfű teát iszom az is segíthet, vagy mindenképp kell inni előtte cickafarkot is, mert az valamit előkészít?
Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata!
2010. nov. 16. 18:09
1/4 anonim válasza:
A cickafark elősegíti a peteérést, a palástfű pedig segíti a megtermékenyítést, beágyazódást.
Nem érdemes csak az egyiket inni.
2/4 anonim válasza:
Ha a péd rendben akkor felesleges inni a cickafarkot, nem függ össze a kettő, nyugodtan igyad a palástfűt, de ne csodálkozz ha első pár hónapban kicsit másabb lesz a mensid vagy az előtte lévő tünetek, nekem első alakalommal hat nappal kitolta, és félidőtől már fájt az alhasam, nem kicsit, második hónapban már oké volt minden.
3/4 anonim válasza:
a cickafarkkal elkerülheti ezeket a tüneteket.
Ittam a cickafarkot és peteéréskor nem görcsölt a hasam. Mindkét teából egy kúrát ittam végig és elsőre sikerült is a baba.
Első voltam.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, bár továbbra is bizonytalan-vegyes maradt a kép :)
2010. nov. 16. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!