Laparoszkópia után könnyebb teherbe esni?
Figyelt kérdés
Jövő héten lesz laparom és érdekelne,hogy nagyobb lesz e az esély utána a teherbeesésre?2010. nov. 16. 13:18
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne már nagyon várunk egy babára immár két éve,lesz jövő hónapban.
2010. nov. 16. 13:28
3/7 anonim válasza:
Sok sikert! Barátnőmnek makacs endója volt, lapar urán mondta az orvos, hogy azonnal kezdjenek próbálkozni, mert több, mint valószínű, hogy kiújul. Három hónap után teherbe esett. Három éve próbálkoztak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ha estleg elzáródás van akkor az azt jelenti,hogy nem lehet természetes úton gyerkünk?
2010. nov. 16. 13:45
5/7 anonim válasza:
Ha elzáródásod van, akkor nagyon eredményesen tudnak azon is segíteni laparral, illetve átfújással.
6/7 anonim válasza:
Ja és lehet természetes úton gyereked akkor is. Mindaddig amíg petét termelsz és van petevezetőd, addig minden hónapban van esélyed a babára.
Én csak 4 olyan nőről tudok a környezetemben, akire kimondta az orvosa, hogy soha nem lesz gyereke..és mindnek van.
Az elzáródás vagy kizárja a természetes teherbeesést..vagy nem. Nem lehet tudni.
7/7 anonim válasza:
szerintem egyéne válaogatja.nekem áprilisban volt,de igy sincs még semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!