Terhes lett, a férjem húga (16)? Most mit csináljunk? Mi
ilyenkor a tehendő? Mennyibe kerül az abortusz? Minden
érdekel a témával kapcsolatban!
Amikor a húgom volt, kb 6 éve, akkor kevesebb mint 10 ezer Ft volt. Nem tudom, hogy lehetnek ekkora különbségek.
2010. nov. 15. 19:40
12/22 A kérdező kommentje:
anyósra (anyjára) szerencsére lehet számítani, és mondtam is neki, h azonnal mondja el, "jól" fogja fogadni. inkább a család férfi tagjaival van a gond :S mert még azt is nehezen fogadták el h barátja van. úgyhogy mehet a titkolózás előttük :( de köszönöm a segítséget!
19.12-es vagyok. Nem tudom, min múlik/múlt az összeg, meg 2002 nem most volt, de borzasztó, hogy csak úgy az ember kezébe nyomták a csekket, végig kellett csinálni azt a tortúrát, míg neked ott van a lelki teher is.
Szerencsés a kislány, hogy legalább az anyukájára számíthat, meg persze ti is a segítségére vagytok! Ne is hagyjátok egyedül, mert ugyan nem tudom, mennyire viseli meg, de biztos nagyon izgul szegény!
2010. nov. 15. 20:18
14/22 A kérdező kommentje:
izgul szegénykém, mert folyamatosan mondja, meg írja :( annyira sajnálom ,mert nem voltak felelőtlenek, meg még a baj után is helyen volt az eszük, és még így is ez történt :( pláne h a fiú azzal van, h biztos másé, nem az övé... :( pedig tuti h az övé, mert nem volt mással a lány. jajj, mért vannak ilyenek? akik meg szeretnének küzdenek, nekik meg csak nehezen HA összejön :(
[link]
Itt minden érdemi információt megtaláltok.
2010. nov. 15. 21:12
Az, hogy felírták az esemény utánit még nem bizonyíték. Honnan tudhatja a nőgyógyász, hogy be is vette. A gumi szintén nem az, mert nem volt ott senki, hogy látta volna. Tényleg csak a szociális helyzet alapján kaphat valami támogatást. Én úgy tudom, hogy úgy sem teljesen ingyenes. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és támogasd őt nagyon lelkileg. Biztos megterhelő lesz neki, mellette kell állni. A fiúról meg annyit, hogy könnyedén leveszi a saját válláról a terhet. Könnyebb másra hárítani és nem foglalkozni vele. Esetleg örökbeadáson nem gondolkodtatok? Tudom még nagyon fiatal, de ha már így alakult az is egy járható út.
2010. nov. 16. 10:35
Az esemény utáni tabletta nem közel 100%-os hatásfokú és mellesleg nem is számít "hivatalos" fogamzásgátló módszernek, hiába hívják sűrgősségi fogamzásgátlásnak.
Amint azt korábban leírtam, csak akkor lesz ingyenes, ha a közel 100%-os módszerrel védekeztek, mint spirál vagy petevezeték lekötés. Az, hogy a tablettát bevette e vagy sem, nem ellenőrizhető.
Az "árbeli" eltérések azért vannak, mert a szociális helyzetre való tekintettel lehet kérni csökkentés, illetve a díj teljes elengedését.
2010. nov. 16. 11:17
"szóval most van bőven baba a családba"
ja..hogy van bőven...akkor meg lehet ölni..ki lehet kaparni,mintha ha csak valami hulladék volna...
2010. dec. 12. 02:13
Agyalágyult,azt hogy van bőven baba a családban,arra értettem hogy NEM KELL NEKI ANNYI MINDENT VENNI MERT AD A CSALÁD,AMI A TÖBBI BABÁNAK MÁR NEM KELL.De ha egy mondattal tovább olvasol,kiderül a szövegből...
2010. dec. 12. 10:33
Kedves Kérdező!
Elvetette a férjed húga a babát? Ha még nem késő..örökbeadáson nem gondolkodtatok?
2011. ápr. 7. 22:00
Kapcsolódó kérdések: