Kedves hőmérősök, ki milyen hőmérővel mér?
Érdekelne hogy ki milyet használ.
Aki digitálissal az csipogásig vagy tovább?
Szerintetek ami olyan mint a higany, csak nem az van benne hanem valami színes valami, az is jó szerintetek?
( Én digitálissal mérek )
Olcsó digitálissal mérek.Ugyanazzal, amivel egy baba már összejött:-)Én csak arra szoktam figyelni, hogy az elemet kicseréljem viszonylag gyakran.
Csipogás után még egy-két percig mérek, amikor már nem megy feljebb. Régebben csak csipogásig mértem, és össze-vissza lett a görbém. Aztán rájöttem, hogy hogy kell.
Én is most tudtam meg hogy csipogás után még pár percig mérni kell :(
Köszi a válaszokat!
11.14.22:55 vagyok.
A 'szuperszónikus'lázmérő,gyártó:Master-Aid.Papírdobozban,azon belül műanyag tartóban van a lázmérő,jól látható sötét kék a folyadék benne.Lerázni is nagyon könnyű,megfogod jó erősen a végét,és csuklóból,(nem könyökből mint a higanyosat)megrázod erősen kb.8-10-szer,ennyi.Az ára 1995.-Ft volt,de nem a népszerű nagyobb patikákban,hanem egy pici gyógyszertárban sikerült vennem,miután kb,két hónapig kerestem ezt a fajtát,de mindig azt mondták a nagyobb patikákban,hogy most nincs,pont elfogyott,stb..Aztán egyszer végig telefonáltam az összes patikát,és a legkisebb város szélében lévőben mondták hogy természetesen van,el is teszik nekem,ha kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!