Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik az esélyeim egy spontán...

Mik az esélyeim egy spontán vetélés művi befejezéssel, hogy újra kisbabám lehessen?

Figyelt kérdés
2008. jan. 11. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem 1 méhen kívüli volt,1 pedig spontán,kaparás nélkül.:(

Mi 24 hónapja próbálkozunk,azóta ez az eredmény.Ha nektek könnyen,hamar összejött a baby,akkor valszín ez lesz a 2.kal is.Pár aranyszabály:

1.Az első mensiig(ez lehet,hogy napra pontosan megjön,de lehet hogy csak 6 hétre) nuku szex(behatolásos nem,pettingből fakadó orgazmus lehet),mert hatalmas a fertőzés veszély.

2.Általában 3-6 hónap várakozási időt szoktak a szockóban is már rendelő orvosok javasolni.Én az első után betartottam a 3 hónapot,aztán rájöttem,miután beszéltem 3 már felvilágosultabb dokival,hogy baromság,mert egy nő,ha igazán akarta a babát,akkor 2-3 hónapig is gyászolja,és a lelki teher miatt nem is esik teherbe.Úgyhogy a 2.után már nem foglalkoztam vele,kivártam az első mensit,aztán hajrá!

3.Arra sosem szabad gondolni,hogy te vmiben hibáztál,ne edd magad.Arra kell gondolni,hogy mivel az elhalt babák 95%a kromoszóma,vagy fejlődési rendellenesség miatt hal el,ha megszületett volna,beteg lenne.Ez mekkora szenvedés neki(és nektek).Nem kell görcsölni rajta,sirassátok meg a pároddal,aztán szeressétek egymást továbbra is szabadon.Fel a fejjel,szorítok,hogy jobb legyen.Ez nem orvosi tanácsadás,de sajna már egy pár utat végigjártam és néztem,van miből,kiből merítkeznem.De kérdezd meg az orvosodat,és HIGGY magadban!Egy sorstárs

2008. jan. 11. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt szövődmény, mondjuk fertőzés vagy ilyesmi, akkor szinte ugyanannyi az esélyed mint az első esetében. Nem nagyon valószínű hogy bármi káros visszamardt volna. Sajnos ha szövődményeid voltak, az valóban csökkenti a második baba esélyeit.
2008. jan. 11. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem májusban volt elhalás miatt 9 hetes terhességem művi megszakítása, és augusztus 2-án már két csíkosat pisiltem.

Azóta a 27-dik hétben vagyok, igaz ennél a terhességemnél 5-dik héttől sárgatesthormontámogatást kaptam tablettában a 12-dik hétig.

Lényeg hogy a lelked meggyógyuljon a tested hamar

rendbejön.

Sok sikert!

2008. jan. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!