Mik az esélyeim egy spontán vetélés művi befejezéssel, hogy újra kisbabám lehessen?
Szia!Nekem 1 méhen kívüli volt,1 pedig spontán,kaparás nélkül.:(
Mi 24 hónapja próbálkozunk,azóta ez az eredmény.Ha nektek könnyen,hamar összejött a baby,akkor valszín ez lesz a 2.kal is.Pár aranyszabály:
1.Az első mensiig(ez lehet,hogy napra pontosan megjön,de lehet hogy csak 6 hétre) nuku szex(behatolásos nem,pettingből fakadó orgazmus lehet),mert hatalmas a fertőzés veszély.
2.Általában 3-6 hónap várakozási időt szoktak a szockóban is már rendelő orvosok javasolni.Én az első után betartottam a 3 hónapot,aztán rájöttem,miután beszéltem 3 már felvilágosultabb dokival,hogy baromság,mert egy nő,ha igazán akarta a babát,akkor 2-3 hónapig is gyászolja,és a lelki teher miatt nem is esik teherbe.Úgyhogy a 2.után már nem foglalkoztam vele,kivártam az első mensit,aztán hajrá!
3.Arra sosem szabad gondolni,hogy te vmiben hibáztál,ne edd magad.Arra kell gondolni,hogy mivel az elhalt babák 95%a kromoszóma,vagy fejlődési rendellenesség miatt hal el,ha megszületett volna,beteg lenne.Ez mekkora szenvedés neki(és nektek).Nem kell görcsölni rajta,sirassátok meg a pároddal,aztán szeressétek egymást továbbra is szabadon.Fel a fejjel,szorítok,hogy jobb legyen.Ez nem orvosi tanácsadás,de sajna már egy pár utat végigjártam és néztem,van miből,kiből merítkeznem.De kérdezd meg az orvosodat,és HIGGY magadban!Egy sorstárs
Szia!
Nekem májusban volt elhalás miatt 9 hetes terhességem művi megszakítása, és augusztus 2-án már két csíkosat pisiltem.
Azóta a 27-dik hétben vagyok, igaz ennél a terhességemnél 5-dik héttől sárgatesthormontámogatást kaptam tablettában a 12-dik hétig.
Lényeg hogy a lelked meggyógyuljon a tested hamar
rendbejön.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!