Egriek, Eger környékiek, milyen nőgyógyászt ajánlotok?
Ma, a ciklusom kb. 38. napján teszteltem Medilabbal egy halvány pozitívat! Nagyon boldog vagyok, de szerda körül akarok még egyet csinálni, egy megbízhatóbb teszttel. (Pl. Clearblue) Ha az is pozitív, én leszek a világ legboldogabb embere!
A nőgyógyászt kb. 2 hét múlva szándékozom felkeresni, akkor kb. 6 hetes leszek.
A fő kérdés az: kihez menjek?
Akihez most járok, állítólag nem vállal szüléseket, úgyhogy mást kell keresnem. Kit ajánlotok? A mostani "sztárdokikról" elég sok rosszat hallottam mostanában (Pl. K. Zsolt), vagyis a mennyiség a minőség rovására megy. Kihez érdemes menni, aki emberileg és szakmailag is megbízható, illetve akit ki is bírunk fizetni? Kb. mennyi pénzzel kell számolni? És a magánrendelőjébe érdemes menni, vagy a kórházi rendelésen is felkereshetőek?
Előre is köszönöm mindeninek!
Szia!
Én Fülöp Viktort ajánlom,magánrendelöbe járok hozzá, 5000Ft/alkalom,de mindig megnéz uh-al is és cd.-t is kapsz róla.
Nála szültem már egyszer most is nála fogok.
Emberséges, tényleg odafigyel,nem csak egy darab vagy neki a futószalagon, és a Tescoba is megismer,odamegy hozzád!
Szülésznőt pedig Farkas Szandit ajánlom, fiatal ö is és nagyon lelkis!
Szia!
Én Fritz Sándorhoz járok és őt is nagyon tudom ajánlani. Lelkiismeretes és alapos. Márciusig csak péntekenként találod meg a kórházban, de van magánrendelése is a Pacsirta utcában, a gyógyszertárnál. Két évig jártam orvostól orvosig, hogy terhes legyek és nekimköszönketem, hogy rájött, mi is a baj valójában. Sok sikert a babaprojekthez!
Elsö vagyok
Szerintem felejtsd el öket, meg Bagdánt,Kelemen, Kovács S. mind nemtörödöm pénzéhes leszarom a beteget orvos lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!