Ajánlanátok jó szülész-nőgyógyászt Szegeden?
Szia!
Az én dokimat merem ajánlani, neve Dr Sikovanyecz János. Nagyon kedves, meghallgat, ha problémád, kérdésed van. Ha kell telefonszám, akár rámehetsz a honlapjára, mert a bérkert utca11 alatt van a magánrendelője. Google-on biztosan megtalálod, ha nem, megírom a számot.
Ha bármilyen kérdésed van, irj bátran!
Szia!
Én is bátran merem ajánlani Sikovanyecz Jánost. Nála szültem idén januárban császárral, és nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve.
Üdv
Szia.
Az elsö vagyok.
Igen, nála szültem 2008ban. Már félidös voltam, mikor elvállalt. Azóta is hozzá járok, már tervezzük a második babát, csak ö még várat magára. Voltam nála petevezeték átvizsgáláson, azt is ö maga csinálta. Szeptember elején megyünk inszeminációra, azt is ö fogja csinálni. A terhesgondozásért akkor havonta 1szer kellett fizetnem, és akármi problémám volt utána, azért nem kellett fizetnem. Volt, hogy másnap már kellett mennem a klinikára. Terveztek babát? Eddig kihez jártál?
Elsö vagyok. Mióta próbálkoztok? Mert ha nincs egy éve, akkor nem kezd el egyik doki sem vizsgálódni. Ha már türelmetlen vagy, akkor mondd, hogy már 1 éve.
Majd írj, mi ujság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!