Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikos lányok! Mi ez a...

Lombikos lányok! Mi ez a maszatolás?

Figyelt kérdés
ET után vagyok 9 nappal. A tegnaptól enyhe barnás folyásom van kis maszatolással.Volt valakinek ilyesmi?
2010. nov. 14. 15:55
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszi a sok együttérzést! Hát, ez tényleg furcsa, hogy közben jelent meg a második petezsák, a doki is kis csodának tartotta, ezért várakozunk még. Tegnap a hcg szintem 12000 volt, holnap nézik, hogy emelkedik-e vagy sem és majd biztosan jön ujabb uh.

Tudnátok válaszolni arra, mi lehet az oka az üres petezsáknak?Főleg, aki már átálte és esetleg jobban utánajárt.Minket genetikai vizsgálatra küldenek ezek után.

2010. dec. 9. 18:25
 22/35 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy ha üresek a petezsákok akkor miért emelkedik a HCG-d??????

Lehet, hogy mégsem üres! :))

2010. dec. 10. 11:02
 23/35 A kérdező kommentje:
Na most képzeljétek el, a mai vérvétel alapján a tegnapelőtti kb 12000-es hcg 75000-re nőtt!!!!!!!! Eszméletlen, hogy ezt ki érti???A doki szerint ez jó jel, hétfőn lesz uh de egyálatlán nem élem bele magam.
2010. dec. 10. 12:00
 24/35 anonim ***** válasza:

Ez igazán jó hír!!!

Itt valaminek lennie kell!

Nem gondolnám,hogy egy üres petezsák így nyomná a hcg-t!

Egyébként vannak tüneteid?

S

2010. dec. 10. 13:07
 25/35 anonim ***** válasza:

Jajj de jo :)

drukkolok tovabbra is :)

Nekem tuneteim, csak a 8 hettol voltak!!Ne izgulj ha meg nincs semmi\!!!Minden rendben lesz!!

puszi

2010. dec. 10. 13:43
 26/35 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok és hogy velem vagytok. Tüneteim vannak de már a kezdetektől, hányinger, mellfeszülés de nem olyan vészes még.2 petezsák több Hcg-t termel, ez tény, de ez a nagy megugrás azért kicsit sokKOLÓ! Hát, erre már én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle!
2010. dec. 10. 14:53
 27/35 anonim ***** válasza:
Írj mindenképp!
2010. dec. 11. 13:05
 28/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs semmi változás, a zsákocskák üresek,most értem haza pár perce.A doki tiszta rejtélynek tartja ezt az egész terhességet a hcg nagyon szép emelkedése miatt. Még most sem akarja a terhesésgmegszakítást a lelkiismerete miatt. Inkább elküldött egy profi 4d uh-ra és újabb hcg-re.Ez van, már sírni sem tudok, állok elébe mindennek.
2010. dec. 13. 20:42
 29/35 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg rejtély akkor!

Nőttek a zsákocskák?

Hány hetes lehetszt most?

Mikor mész 4d-re?

Írj majd!

S

2010. dec. 14. 11:20
 30/35 anonim ***** válasza:
Ugyanezeket akartam kérdezni én is! Sok sikert, még azért szerintem van remény.. Most vagy 8 hetes, ha jól számolom.
2010. dec. 14. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!