Lombikos lányok! Mi ez a maszatolás?
Figyelt kérdés
ET után vagyok 9 nappal. A tegnaptól enyhe barnás folyásom van kis maszatolással.Volt valakinek ilyesmi?2010. nov. 14. 15:55
11/35 anonim válasza:
Szia!
Mizujs azóta??
Hogy alakultak a dolgok?
12/35 anonim válasza:
Ugye minden rendben és azért tüntél el??!!
Én nagyon drukkoltam ám neked!
13/35 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy izgulsz értem. Sajnos elég nehéz napokat élek át. Pont 6 hetesen, most, hét elején, láttak egy szép 13 mm-es petezsákot a méhemben de sajnos üres. A drnő szerint már kellene látni életjelenséget.Még azért adott egy hét várakozást, szóval várok és kimondhatatlanul reménykedek.
2010. dec. 2. 09:21
14/35 anonim válasza:
Hát hallod,nagyon sokat gondoltam rád!
Én is átéltem ezt amit most Te! :(
De drukkolok,hogy legyen ott egy baba!
15/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Kedves tőled, hogy gondolsz rám, szoríts nekem, hétfőn megyek uh-ra.
2010. dec. 2. 17:22
17/35 anonim válasza:
Írj majd!!
Várom!
És szorítok érted!
18/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs jó hírem.Tegnap, a 6+6 napi vizsgálaton a doki egy 20 mm-es és (láss csodát!!) egy másik 8 mm-es petezsákot látott, de sajnos mindkettő üres. A dokim szerint már nincs remény, kaparásra küldött.Délután viszont voltam a nőgyógyászomnál és ő még azt javasolta, hogy várjunk még egy hetet.El sem tudom mondani, mit érzek, a szívem hasad meg, szinte már könnyeim sincsenek...:-((((
2010. dec. 7. 10:15
19/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én megértem mit érzel most!
Sajnos átéltem az üres petezsákot,az előző terhességemnél pedig a magzat elhalást! :(
Szörnyű ez!
De akkor lehet,hogy 2-en lennének?
Idáig csak 1 petezsák volt?
Hogy lett 2?
Mikor mész kontrollra?
S
20/35 anonim válasza:
Szia.
En nagyon drukkolok!!Tortennek csodak!!!Kivanom, hogy most is egy csoda reszese lehess!!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!