Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap csináltam egy terhestes...

Tegnap csináltam egy terhestesztet, és pozitív lett, a mai viszont negatív. Akkor most terhes vagyok vagy nem? Ugyan azzal a fajtával csináltam mindkettőt.

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 05:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Milyen tesztet használtál? Ez így érdekes, mert ha fordítva lenne, az érthető, de így? És mennyire volt pozitív? Egyértelmüen látszott, vagy csak nagyon halványka volt? Ma mindenképp vegyél egy másikfajta tesztet patikában, és holnap reggel azt csináld meg. Nagyon szorítok! Írd majd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény!
2010. nov. 14. 10:09
 12/24 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég érdekes,hogy először pozitívat mutat másnap meg negatívat!Szerintem is csinálj még egy tesztet holnap reggel elsőből és úgy hívd fel őket az eredménnyel!De akár mit is mutat én nagyon drukkolok,hogy pozitívat mutasson,de akkor is mond el szerintem,hogy az első + második - a harmadik meg ami lett.

Nagyon drukkolok!!!!!!+++++++++++++++++++

2010. nov. 14. 10:22
 13/24 A kérdező kommentje:
One step tesztet használtam.A tegnapi nagyon halovány csík volt,de még ma is látszódik rajta,szóval nem képzelődtem.Csak elvileg ez akkor lehetne ha hcg van a szervezetbe,nem?
2010. nov. 14. 12:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Persze a halvány csík is csak a HCG miatt jelenik meg!Nem nagyon értem én ezt sajnos!Pedig én is One Step-pel teszteltem hétfőn ami egyből pozitív lett.De én a biztonság kedvéért teszteltem egy másik fajtával is a Coralene nevűvel plusz mikor mentem a dokihoz akkor egy Amazonnal.

Nagyon Drukkolok Neked!!!!!++++++

2010. nov. 14. 12:45
 15/24 anonim ***** válasza:

más bogyót-injekciót nem szedsz?nem kaptál ami hcg-t mutatna?

én csinálnék mégegyet holnap reggel

ha az is nega akkor nincs baba

2010. nov. 14. 12:48
 16/24 A kérdező kommentje:
Beülti után 5.napon kezdtem a tesztelést,akkor még a tüszőrepit halványan kimutatta.Utána 6 negativ teszt,vagyis nincs már a tüszőrepinek hatása.És tegnap lett a haloványka pozi,ma meg megint negativ.
2010. nov. 14. 13:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Clear blue tesztet vegyél, az a legmegbízhatóbb! Sok sikert! Írj, h mi lett!!!!!!
2010. nov. 14. 13:20
 18/24 anonim ***** válasza:
Szia,sajnos nekem is volt már ilyen ezzel a teszttel,de nem volt baba.
2010. nov. 14. 14:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg de én nem értem miért tesztelsz már a beültetés utáni 5. naptól? Van értelme? Csak összezavarodsz, tesztelj akkor amikor az orvosod mondja. De szerintem is ha fordítva lenne akkor bíztatóbb lenne a helyzet mint így.
2010. nov. 14. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Csinálj mégegyet másnap reggel. Nekem is volt már ilyen, sajnos elhalt a baba a 4. hét körül, A hcg meg 2 naponta feleződik :( Szintén zenész.
2010. nov. 15. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!