Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi alatt, pl a második...

Mensi alatt, pl a második napon is lehet egy teszt pozitív?

Figyelt kérdés
Elvileg ma megjött. Sajnos. Nagyon nem akartam. A hétvégén akartam éppen tesztet csinálni, már pár napja megvettem. Felesleges szerintetek megcsinálnom? Most, hogy megjött, bizti nem vok terhes ugye? Mert már annyi mindent hallottam itt, hogy vki 2x is rendesen mensizett, közben pedig babát is várt! Most akkor hogy is van ez?? Ti megcsinálnátok a tesztet? Úgy szerettem volna ha most sikerül! Olyan sok terhességi tünetem is volt!!!
2008. jan. 11. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés hogy ez a megjött mensi milyen. Ha épp olyan bőséges és ugyan úgy folyik le a folyamat mint máskor, akkor sajnos valószínűleg a teszt is negatív eredményt mutat majd. Ha kevesebb és időben is rövidebb lefolyású, akkor érdemes tesztelni, met elvileg akkor lehetsz terhes.

A reggeli első vizeletből tesztelj.

2008. jan. 11. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én most semmiképp nem javasolnám a hormonszint megemelkedik a mensi alatt bár elvileg a HCG hormon nem lehet jelen csak ha van terhesség. Lehet hogy én sem bírnám ki, de sztem dugd el azt a tesztet és várjuka jövő hónapi jelentést! :);)
2008. jan. 11. 18:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is írtam ide már nagyon soxor,hogy én,a barátnőm is mensiztünk,de babát vártunk.Most nekem 5 napot késett(sose szokott,napra pontos),és megjött,pedig voltak tüneteim,de 2 tesztem is nega lett.Én várnék még egy hetet,hogy a pénzed ne menjen el feleslegesen tesztre,ha érzel mellkeményedést,növekedést,feszülést(nem múlik el mensi után)aluszékonyabb leszel,akkor csináld meg!!!Addig pedig próbálj egy picit arra gondolni,hogy majd a következő hóban összejön.De legyen a teszted poz.:)Szorítok!
2008. jan. 11. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Énszerintem csináld meg. én biztos nem bírnám ki. Szorítok neked. Hátha pozitív lesz a teszted, te pedig nagyon boldog. De ha mégsem, akkor se csüggedj el.

Üdv . 20 hetes kismami

2008. jan. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!