Ha terhességi teszten nagyon halvány rózsaszín a második vonal, de sokkal keskenyebb, mint a kontrollcsík, akkor az hogyan értékelendő?
A két csík az két csík!Azaz az eredmén ypozitív!Gratulálok:)
Ha mégis bizalmatlan vagy,2 nap mulva csinálj még egyet,meglátod azon már erősebb lesz!
Ha halvány és rószaszín, akkor pozitív .
Nem tudod a képet esetleg fetetnni a tesztről? Mert akkor többen is megnéznénk, és látni jó lenne.:-))))
Ha esetleg bizonytalan vagy mégis a teszt eredményét illetően, akkor csinálj egy másik fajta tesztet.
Mióta késik a menzid?
Köszönöm a gyors válaszokat!
Próbáltam fényképezni, de rosszul sikerültek, elmosódottak:-( Nem nagyon értek hozzá.
Igazából majd csak 2 nap múlva kellene megjönnie, lehet, h korai volt még a teszt.
Szóval azt mondjátok, hogy az nem számít, hogy keskenyebb a második csík?
Remélem nem úgy jársz mint én, de nekem is volt halvány rózsaszín csíkom, a többi teszt pedig negatív. ma már meg is jött.
tesztelj 2 nap múlva. Remélem pozitív. majd írj ám hogy mi lett!
Nagy DRUKK!!
2. válaszoló vagyok.
nálam is úgy volt, hogy a menzi előtt már halvány pozi. volt, és kétnaponta nagyon erősödött a csík.
Tesztelj újra, remélem, hogy Neked is erősödni fog...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!