Lányok megnéznétek a görbémet? Szerintetek tesztelhetek már?
2010. nov. 13. 08:13
11/19 anonim válasza:
ennek baba szaga van.....
Drukk
12/19 A kérdező kommentje:
hát sajnos lehet nem lesz ebből baba :(
ugyanis elkezdett valami rózsaszín folyásom lenni ,szerintem megjön:(és a hasam is nagyon enyhén görcsölget.
2010. nov. 13. 16:07
13/19 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött rózsaszínes valami,enyhe görcs és megjön érzés!De semmi nem volt!Ez a rózsaszínes valami is 2 talán 3 napig tartott és több pozitív teszt követte!Szerintem egy tesztet megér!Drukkolok nagyon!
Írj majd,hogy mi újság van veled!
16/19 A kérdező kommentje:
szia!nem csináltam meg a tesztet,mivel megjött sajnos:(
de a vicc az hogy 2 napig tartott...és nem is erősen,így valószínű megvárom a hétvégét és tesztelek:)
2010. nov. 16. 08:13
17/19 anonim válasza:
A hőd még magasan van? Szorítok!
18/19 A kérdező kommentje:
szia! [link]
ilyen ma.hát megvárom a holnapot is ,hogy hogy alakul.ha nem esik tovább akkor ha elmúlik ez a vérezgetés akkor csinálok tesztet.
2010. nov. 17. 14:18
19/19 anonim válasza:
CSinálj tesztet és írd meg! Drukkolok, mert még fent van a hőd - hátha!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!