Megnéznétek a görbémet? Szerintetek mikor tesztelhetek?
Mindig rendszertelen volt a menzeszem (már van egy 19 hónapos fiam). Az nem baj, hogy kicsit ugrál a hőm? Mikor érdemes tesztelni? Nem szeretnék túl korán.
Köszi a válaszokat!
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
Majd jelentkezem! :)
holnap már a 10 nap lesz az utolsó pozitív ovus nap után. akkorra már ha beágyazódik akkor mutatnia kell a tesztenk, ugyanis a 7.-és a 10. nap között ágyazódik be, vagyis addigra már befejeződik a folyamat. én holnap tesztelnék egy 10-es érzékenységű teszttel. majd írd meg mi lett!
2 kisfiú anyuja
Köszönöm mindenkinek, szerintem kivárom a hétvégét! Nem szeretnék csalódni! Volt már egy korai vetélésem nyáron, akkor nagyon korán teszteltem és örültem. Hiába!
De most optimista vagyok! :)
Még mindig nem jött meg, de a barnás pecsételésem még megvan. :( Jövő héten szerdán elmegyek dokihoz, mert ez így nem normális. Ha megjön, akkor azért, mert előtte ennyi ideig barnázni úgy tudom hormonproblémára utal, ha meg esetleg baba van a dologban, akkor szintén nem jó jel. Azt hiszem holnap reggel csinálok egy tesztet, bevallom félek tőle. Ha terhes lennék, akkor beindul a félsz, hogy nehogy ne maradjon meg (júliusban volt egy vetélésem, ami szintén ezzel kezdődött).
És már lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de néha érzek a cicimben olyan fura bizsergést, mint mikor szoptattam és beindult a tej. Ilyet máskor még sosem éreztem. Na, majd meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!