Holnap tesztelhetek? Mikor volt pé-em 14 vagy 17 ciklusnapon? Megnéznétek?
Szia! Én megnéztem a görbédet! Lehet, hogy a 14. nap volt PÉ, de az is lehet, hogy valami oknál fogva csak a 17. nap löködött ki az érett petesejt. Ezt így nehéz megmondani, bár én is a 14. napra tippelek.
Tesztet nem csinálnék, hiszen az igazán aktuális napokból csak egyszer voltatok együtt. Elég kicsi a valószínüsége, hogy terhes maradtál.
Ne haragudj!
Szerintem a 15. napon ovuláltál, amikor a hőleesés után elkezdett felmenni a hőd. Előtte való nap szerencsére együtt voltatok.
A másik esélyes nap a 18-a. Itt másnap voltatok együtt, ez már egyáltalán nem olyan esélyes, sőt.
Nem akartok beleszólni, de szerintem túl ritkán vagytok együtt. Legalább a ciklusod 10-18 napja között be kellene sűríteni az együttléteket, mondjuk minden másnapra. Akkor van esélyetek, hogy eltaláljátok azt a petesejtet, így meg lehet, hogy veletek minden rendben, csak épp a spermák nincsenek jó időben jó helyen, és ezért nem jön látre a terhesség
Azért szorítok nektek, és remélem, nem haragudtál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!