Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor nagyobb a teherbe...

Mikor nagyobb a teherbe esésem esélye?

Figyelt kérdés
Január 5.-én jött meg a menszim (5napig tartott).Mikor a legvalószínűbb a teherbeesés?
2008. jan. 11. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 28 napos a ciklusod, akkor a mensi első napjától számítot 14. napon van a peteérésed, persze elvileg. Mondjuk akkor elvileg: 5+14=19, tehát 19.-én kellene együtt lennetek a pároddal.Sok sikert!
2008. jan. 11. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ciklusod közepén.Mensitől számitott 14dik napra.Előtte 2naptol és utána 2 napig szeretkezzetek sürübben.
2008. jan. 11. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Az első válaszoló jól számolt,a második válaszolót kiegészítve pár sort hozzátennék.Többször írtam már,de ismét:A nők 65%-a a menstruációja 1.!!!napjától számított 10.-17.napig ovulál.A fennmaradó 35% ciklus 10.nap előtt(akár mensi közben is!!!),és 17.nap után.Tehát ha csak abban az 5 napban szeretkeztek sűrűn,az nem megoldás.

1.A legjobb,ha kb.3 naponta akcióztok,mert a spermiumok 72 órát élnek általában,tehát ha mikor ovulálsz épp nem szexeltek,az sem gond,mert a spermák élnek.Viszont 3 naponta legyen szex.

2.Lehet többször is,akár naponta is,de azt tudni kell,hogy egy ereje teljében lévő(20 és 40 közötti) férfi 2 naponta érlel be életképes spermákat,ha naponta szeretkeztek,valószínű,hogy minden 2.vaktölténnyel való lövöldözés.(én szexmániás vagyok,nem könnyű betartanom,de 24 hónapi próba,2 vetélés után már "profi" vagyok sperma és szex ügyben:)).

3.A legfontosabb,hogy a pároddal törődj,és ne azzal hogy most vagyok termékeny,ugrás az ágyba,úgy nem jön össze.A teherbeesés művészet,egy egészséges pár védekezés nélkül átlag három havonta tudna összehozni kisbabát.Sok sikert kívánok!

2008. jan. 11. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:

15 hetes kismama vagyok. párommal kb. fél évig próbálkoztunk, és szerintem azért nem jött össze hamarabb, mert folyton azon járt az eszünk, hogy most...most...

a legnagyobb eséllyel akkor jön össze a megtermékenyülés, ha lelkileg is biztonságban érzitek magatokat, semmiféle stresszelő hatásnak nam vagytok kitéve. tehát fő a nyugalom:)

2008. jan. 12. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!