Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett úgy valaki teherbe,...

Esett úgy valaki teherbe, hogy köztes vérzése volt? Igaz, hogy nagyobb az esély?

Figyelt kérdés
6 napja nagyon halványan elkezdtem barnázni. Együtt voltunk a férjemmel,mert gondoltam, hogy meg fog jönni, igaz még van másfél hetem, de nem ez lett volna az első,hogy menzesz előtt ilyen sokáig barnázok. Egyébként ez a 3. clostis hónapom és gondoltam megint cisztám van és azért barnázok ilyen hamar. De ma nagyon meglepődtem, mert kb 2 óráig teljesen száraz utána pedig nagyon kicsi fehér folyás jött. Akkor lehet, hogy ez köztes vérzés volt és akkor még van remény? De csak első este voltunk együtt az nem kevés
2011. márc. 16. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:

szia Nekem dettó ugyanez!

Van baba a pocidban?

2011. ápr. 3. 10:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem! Megint megjött. :(
2011. ápr. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!