Aki metformint szed?
Figyelt kérdés
Mennyit fogytatok tőle? Olyan sokat olvastam, hogy 15-20 kg-kat fogytatok tőle. Na de mennyiről mennyire? Azt senki nem írja. Én 70 kg vagyok. Én is fogyhatok 10-20 kg-t, vagy csak aki ettől több?2010. nov. 12. 22:21
1/9 anonim 

válasza:

Szia :)
Én szedem a Meforal 850-est,napi 3-szor 1 szemet már fél éve,de nem fogyok tőle...nem tudom mi lehet a baj????
2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, mert még én sem szedem, jövőhéten nézik az IR-t. De valószínű, hogy az van. Hány kg vagy? Csinálod mellette a CH diétát?
2010. nov. 12. 23:03
3/9 anonim 

válasza:

Én 68 kg-ról 49 kg-ra fogytam 3 hónap alatt!
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Diétáztál és sportoltál is mellette?
Neked is a baba miatt kellett?
2010. nov. 13. 13:42
5/9 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat!!!
2010. nov. 13. 19:56
6/9 anonim 

válasza:

másfél évig szedtem és nem fogytam egy kanyit sem. De!!! Hízni sem híztam tovább. Szóval, sztem ha tisztességesen diétáztam és sportoltam volna akkor ment volna sztem a fogyás is, így csak szintentartott.
7/9 anonim 

válasza:

Szia!
Én metfogamma 850-et szedtem napi 2x és fogytam tőle vagy 8 kilót ami nekem nem hiányzott,mert 58 kiló voltam és ehhez 168 cm.De én már nem szedem, mert nem volt étvágyam egy kicsit se.Mára már visszahíztam a leadott kilókat Hál'Istennek!
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Te sem írod, hogy sportoltál és diétáztál is mellette?
2010. nov. 15. 18:04
9/9 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok.Igen én sportolok 5 éves korom óta és 10 éves koromtól élsportolóként.De diétázni nem diétázok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!