Facelle tesztem pozitív, hihetek neki?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom:)2010. nov. 12. 11:18
2/13 anonim válasza:
Hihetsz neki, persze :)
Csak nagyon vigyázz magadra!
Én azért nem ajánlottam soha senkinek, hogy a kimaradás előtt teszteljen, mert nagyon sokszor nem teljes még a beágyazódás, nem tud megtapadni, elmegy a baba és akkor tudod, hogy ez nem rendes mensi, ha van már egy pozitív teszted - az meg sokkal rosszabb, mert tíz perccel a két csík után is ugyanúgy érzed a veszteséget.
Szóval óvatosan 1-2 hétig mindent! :)
ÉS jó egészséget mindkettőtöknek :)
7/13 A kérdező kommentje:
3.BABÓCA LENNE:)mult vasárnap még totál nega volt a qpido tesztem én irtam azt hogy szellem csikos lett de az tényleg az volt se szine csak a beméjedés látszott
2010. nov. 12. 11:53
8/13 anonim válasza:
Én holnapra nem várom, de akkor ilyen tesztet veszek majd. :)
9/13 anonim válasza:
tegnap 13:25 vagyok
Ma délelőtt vettem ilyen tesztet. Bár halványabb, mint a kontroll csík, de szemmel láthatóan látszik.Hihetek neki??
10/13 anonim válasza:
Jaj de jó:) Neked is gratulálok kedves utolsó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!