Megnéznétek a görbémet?! Még kezdő vagyok.
Figyelt kérdés
2-án voltam nődokinál, akkor látott egy 17mm-es tüszőt.
Akkor mondta, hogy kezdjem el mérni a hőmet.
22-24 naposak a ciklusaim.
2010. nov. 12. 08:21
11/15 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Mire alapozod azt a 17-i tüszőrepedést?
12/15 anonim válasza:
Mivel kb 36,6 az alaphője a mért adatok alapján, és akkor ment le 36,4-re, és azóta pedig fent van. A tüsző előtte 3-4 nappal volt 17mm, úgyhogy kb 20 mm-esen repedhetett meg.
De ez mind csak kovetkeztetés azokból az adatokból amit megadott.
13/15 anonim válasza:
Én is meg merném kockáztatni a 17-i tüszőrepedést... de persze ilyen kevés információ birtokában csak "sejtés" lehet. Mindenesetre ha fent marad már... Akkor valószínű hogy volt. A 22-24 nap necces, biztos azért kérte a mérést.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Bocsi, hogy csak ennyi infom van, de csak azóta mérem, hogy mondta. 2-3 hónap múlva kell újra mennem a hőgörbékkel, ha nem sikerül addig a baba:-(
2010. nov. 12. 12:48
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sajnos már megint nem sikerült. Most kezdődik a 10. hónapunk. Az idegeim már kikészültek, nagyon elegem van. Nem tudom miért nem érdemeljük meg?!!!
2010. nov. 16. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!