Megnéznétek a görbémet? Még kezdő vagyok.
Ebben a hónapban kezdtem. Sosem voltak rendszeres ciklusaim, volt, hogy kimaradtak hónapok is. Már van egy fiam, akinél a peteérésem kitolódott 2 héttel, vagyis a 28. nap körül volt. Most teljesen tanácstalan vagyok. Csinálom folyamatosan az ovuteszteket, de még negatív. A görbém alapján sem volt még ovum, ugye?
Köszönöm annak, aki válaszol!
Itt nem biztos,hogy volt peteérés!
De lehet csak nem jól és nem ugyanakkor méred.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Megnéznétek újra? Most a hőnek felfelé kellene mennie, ha volt tüszőrepedés? Meddig?
Szerintem jónak tűnik minden eddig. Ha mostanában nincsenek ciklus zavar problémáid, akkor még egy kicsit próbálkozzatok, aztán ha nem jön össze pár hónap után, én megkérném a dokit, hogy nézzen meg (vérvétel, hormon, UH, stb.)
sok sikert!
Köszönöm a válaszaitokat!
Dokim is azt mondta, hogy néhány hónapig vezessem a hőgörbét és ha nem jön össze, akkor menjek vissza, mert addig nem akar hormonokkal tömni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!