Megnéznétek a görbémet?! Még kezdő vagyok.
2-án voltam nődokinál, akkor látott egy 17mm-es tüszőt.
Akkor mondta, hogy kezdjem el mérni a hőmet.
22-24 naposak a ciklusaim.
Az én véleményem: sajnos a doki kicsit melléfogott ugyan jó ha hőmérőzől de nem a ciklus közepétől hanem az elejétől kell. Igy sajnos nem tudunk mi sem okosat mondani mert nincs meg az alaphő (azt ciklus első napjától való mérés esetén huzza be a gép) igy azt is nagyon nehéz és bizonytalan megmondani mikor volt/van/lesz peteérés.
Hőmérőzzél továbbra is és a következő ciklusban okosabbak lesztek és mi is többet tudunk mondani!
jobb ha a teljes ciklus görbéje látszik, mert most csak 10 nap hőjét látjuk...
amúgy val.szeg azért mondta, hogy mérd a hőd, mert 22-24 napos ciklusnál nem mindig van peteérés.
Hát lehet, hogy éppen ott volt az ovulációd, de mint már írták, az előzmények ismerete nélkül ezt bajos lenne megmondani...
A köv. ciklusban okosabbak leszünk. :o)
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek az a tüsző kb mikor ért/érik meg?
Azért köszönöm a válaszokat.
Sajnos ez már a kilencedik hónap, hogy nem jön a baba. Ezért kezdtem el mérni a hőmet.
Sajnos csak ezekben az időpontokban tudom mérni a hőmet, mert van olyan nap, hogy 4 óra körül kelek, és van olyan nap, amikor 5 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!