Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?! Még...

Megnéznétek a görbémet?! Még kezdő vagyok.

Figyelt kérdés

2-án voltam nődokinál, akkor látott egy 17mm-es tüszőt.

Akkor mondta, hogy kezdjem el mérni a hőmet.

22-24 naposak a ciklusaim.

[link]

2010. nov. 12. 08:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ebből még bármi lehet....
2010. nov. 12. 08:24
 2/15 anonim ***** válasza:

Az én véleményem: sajnos a doki kicsit melléfogott ugyan jó ha hőmérőzől de nem a ciklus közepétől hanem az elejétől kell. Igy sajnos nem tudunk mi sem okosat mondani mert nincs meg az alaphő (azt ciklus első napjától való mérés esetén huzza be a gép) igy azt is nagyon nehéz és bizonytalan megmondani mikor volt/van/lesz peteérés.

Hőmérőzzél továbbra is és a következő ciklusban okosabbak lesztek és mi is többet tudunk mondani!

2010. nov. 12. 08:25
 3/15 anonim ***** válasza:
ui: természetes ettől függetlenül simán lehetsz babás vagy lehet mostesel teherbe...
2010. nov. 12. 08:26
 4/15 anonim ***** válasza:

jobb ha a teljes ciklus görbéje látszik, mert most csak 10 nap hőjét látjuk...

amúgy val.szeg azért mondta, hogy mérd a hőd, mert 22-24 napos ciklusnál nem mindig van peteérés.

2010. nov. 12. 08:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy éppen ott volt az ovulációd, de mint már írták, az előzmények ismerete nélkül ezt bajos lenne megmondani...

A köv. ciklusban okosabbak leszünk. :o)

2010. nov. 12. 08:34
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintetek az a tüsző kb mikor ért/érik meg?

2010. nov. 12. 08:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy lehetőleg azonos időben mérd a hődet reggel, mert nem kapsz értékelhető eredményt, ha egyik nap 4.15-kor, másik nap meg 4.50-kor mérsz.
2010. nov. 12. 08:46
 8/15 anonim ***** válasza:
az a baj hogy nem tudjuk megmondani pont azért mert nem a ciklus elejétől mérted!
2010. nov. 12. 09:23
 9/15 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm a válaszokat.

Sajnos ez már a kilencedik hónap, hogy nem jön a baba. Ezért kezdtem el mérni a hőmet.

Sajnos csak ezekben az időpontokban tudom mérni a hőmet, mert van olyan nap, hogy 4 óra körül kelek, és van olyan nap, amikor 5 körül.

2010. nov. 12. 09:41
 10/15 anonim ***** válasza:
A ciklusod 17. napján volt a tüszőrepedésed, ha így szépen fent marad a hőd. És jókor is voltatok együtt. Szorítok.:D
2010. nov. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!