Ma (nem) kellene megjönnie, de a hőm még mindig 37 fok fellett van. Van remény?
Figyelt kérdés
Nálam a mikulás soha nem késik,őt eddig inkább a 24-25 napos ciklusok voltak jellemzőek.Viszont az a problémám,hogy a párommal úgy két hete voltunk egy gyógyfürdőben,és lehet hogy elkaptam valami kisebb fertőzést!ebben nem vagyok teljesen biztos,de ha mégis akkor az veszélyes lehet?tudtok valami jó fertőtlenítő módszert?vagy mindenképp a doki a megoldás???2008. jan. 11. 10:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz dokival. Nekem volt már olyan, hogy fertőzés miatt késett, és azt hittem, baba lesz a dologban. Jobb, ha időben kezelteted magad.
Ha még pár napig nem jönne meg, akkor csinálj egy tesztet. Szorítok nektek!
2/3 anonim válasza:
Nekem is ma kellett volna megjönnie,csináltam tesztet,nem első vizeletből,és 2 csikos lett.Tesztelj te is.Vagy menj dokihoz.
3/3 anonim válasza:
Szia!Nekem öt napot késett,aztán megjött,a hőm végig fent volt,pár óra alatt esett hirtelen vissza.Remény mindig van,de én várnék pár napot(egy hetet kb.),ha pocaklakós vagy,akkor az maradsz.Nyugi,ne görcsölj rajta ennyire.A hőd lehet egy bacitól is,az én első terhességemnél a hőm lent volt,mégis az voltam.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!