Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan lehet azt megtudni,...

Honnan lehet azt megtudni, hogy milyen egészségügyi ellátásokat végeztek el eddig a TAJ kártyámra?

Figyelt kérdés

illetve hogy milyen gyógyszereket írtak fel nekem....

biztosan hallottátok ezt a dolgot. hogy valaki mesélte a rádióban hogy megnézte ezt a programon keresztül és pl. olyanok voltak odaírva hogy kisebb műtéten esett át holott magyarországon sem volt, meg hogy valakinek mennyi olyan gyógyszert írtak fel pl. amit Ő soha nem is szedett, meg hogy ilyen-olyan beavatkozásokat hajtottak valakin végre ami nem is valós... stb.

tudja valki ezt hol lehet megnézi??

bocsi hogy ide írtam ki, de itt vagytok a legtöbben. köszio ha valaki megmondja!

2010. nov. 10. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfélkapu, melyet az önkormányzat/okmányirodában tudsz elintézni! Csak egy regisztráció, s mindent ellenőrizni tudsz!
2010. nov. 10. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

van ügyfélkapud????

ha van akkor ott megtudod nézni nagyon egyszerűen, de az kell hozz, én úgy tudom én azon keresztül néztem meg, mert én is hallottam róla

2010. nov. 10. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is hallottam ezt, másnap már regisztráltam is ezen az oldalon: [link]

Én az ideiglenes regisztrációt választottam, majd időpontot foglaltam az okmányirodába, ma megyek, csak be kell mutatnom a személyim, aláírni és kész is.

Kíváncsi vagyok használják-e a taj számom.

2010. nov. 11. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
El is intéztem, az enyémet rajtam kívül nem használja más :)
2010. nov. 11. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van ügyfélkapum, de ezen belül nem tudom hol kell megnézni...milyen menüpontra kell rámenni?

Bocsi az OFF-ért.

2010. nov. 11. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

---> Használom a szolgáltatást --> belépés --> betegéletút

2010. nov. 12. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!