Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek, ha ma vagy...

Mikor teszteljek, ha ma vagy holnap kell megjönnie?

Figyelt kérdés
Mult honapban 9 napot késett, de most 28 napra számoltam ki. Remélem nem jön meg:-)Tünetem csak annyi h érzékeny mellem, mellbimbóm, kicsit görcsölgetek.
2008. jan. 11. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg várni a tesztettel még pár napot, ha ott a baba, akkor már biztosan kimutatja.

A tüneteid lehetnek terhességre utalóak is:)

2008. jan. 11. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van elég hcg a szervezetedben, már kimutathatja ma is. Én is így voltam,de sajna negatív lett és másnap meg is jött. A tüneteid a mensi előjelei is lehetnek. Ha negatív és nem jön meg, pár nap múlva csinálj újabb tesztet. Ha akkor is negatív,akkor sajnos valószínű,hogy csak megint késik kicsit. Drukkolok nagyon!
2008. jan. 11. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 5 napot késett,és megjött.:(Sztem várj legalább egy hetet a teszttel,mert a nő,ha nagyon akar babát,akkor képes lelkileg befolyásolni a testét.Valszín nálam is ez volt.A tünetek amiket leírsz,egy normál mensinél fent állnak,a terhesség ilyen korai szakában egy első babát váró nő még nem igazán érez semmit,de ez NAPRÓL-NAPRA ahogy az embrió fejlődik,változik.Sztem még korai tesztelni.De ne nekem legyen igazam,szorítok!
2008. jan. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!