Milyen megoldás lehetne erre?
Figyelt kérdés
Párom aktívan dohányzik, én is dohányoztam, de mióta megtudtam hogy babát várunk teljesen abbahagytam. Jelenleg 5. Hétben vagyok, most pedig teljes rémtörténeteket olvasok, hogy még az is káros a babára ha párom dohányzás után odajön hozzám és megpuszil. Ez mennyire igaz? És mit lehet rá kitalálni?tegnapelőtt 18:37
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem ez hülyeség, de az tény hogy a babának nem fog jót tenni ha dohányzik mellette. Amúgy meg lehetne benne egy kis empátia és leszokhatna ő is. Mi a férjemmel együtt tettük le a cigit mikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, ennek már 4 éve
2/5 A kérdező kommentje:
Le fogja tenni ő is nyilván, csak nekem valamivel könnyebb volt így hogy tudtam babát várok. Egyébként engem már a szaga is irritál, de kíváncsi lennék olyan válaszadóra is akinél mondjuk szintén dohányzott az apuka míg az anyuka várandós volt
tegnapelőtt 19:15
3/5 anonim 

válasza:

Apám 16éves kora óta cigizik. 55éves, 3 gyereket nevelt fel, a mai napig cigizik.
Mind a hárman makk egészségesek vagyunk.
Én 5évig cigiztem, abbahagytam a terhességek, szoptatások alatt, mára újra rágyujtok. Férjem kb 10éve szívja. Van két gyerekünk, 3 és 6 évesek. Makk egészségesek.
A lakásban, kocsiban, zárt térben tilos, egyébként.
4/5 Bogica0616 

válasza:

2 gyerekünk van, a párom azóta sem szokott le. A gyerekeknek nincs baja. Lakásban, autóban, közös területen nincs cigizés.
5/5 anonim 

válasza:

Először is szuper, hogy te letetted amint megtudtad, hogy babát vársz! Ami fontos, hogy a párod ne dohányozzon bent a lakásban. Nyilván jó volna, ha ő is letenné előbb, utóbb, de attól, hogy ő szívja és cigiszagúan odabújik az ég világon nem lesz semmi baja a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!