Tüdőszűrés helyett van más megoldás?
Figyelt kérdés
Meglévő munkahely kéri a tüdőszűrést. Viszont mivel nem védekezünk, így ha nem muszáj, nem csináltatnám meg. Vagy kénytelen vagyok, nincs más lehetőség?tegnapelőtt 19:13
1/14 anonim válasza:
Nincs. De felesleges is emiatt aggódnod.
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor inkább menjek el és legyek túl rajta?
tegnapelőtt 19:20
3/14 anonim válasza:
Igen legyél túl rajta. Ha évekig nem jön a baba akkor évekig nem csináltatod meg? Nyilván fontos papír a munkádhoz. Más drogozva is teherbe tud esni... legyél túl rajta, aztán lehet próbálkozni tovább :) Nem kell ezt túl aggódni.
4/14 anonim válasza:
Csináltasd közvetlenül a menstruációd alatt vagy után.
6/14 anonim válasza:
Majd ha terhes leszel lesz rá okod hogy ne csináltasd meg...pfuuu nem is értem a logikát...
8/14 anonim válasza:
Csináltasd meg akkor, mikor megjön, akkor tuti nem.l vagy terhes.
9/14 A kérdező kommentje:
Nyilván átkérem az időpontom a menstruáció hetére, 39 évesen nem kockáztatok. Csak totál bepánikoltam azon, mi van ha pont most nem jön meg, és a tüdőszűrő hiánya miatt felmondanak nekem. Hisz eddig nem volt fontos, de most mégis kérik a munkához.
tegnap 06:41
10/14 anonim válasza:
Ha azért nem csináltatod meg mert terhes vagy, szerintem nem kötözködhetnek. Ki úgysem rúghat terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!