Tüdőszűrés helyett van más megoldás?
Figyelt kérdés
Meglévő munkahely kéri a tüdőszűrést. Viszont mivel nem védekezünk, így ha nem muszáj, nem csináltatnám meg. Vagy kénytelen vagyok, nincs más lehetőség?nov. 11. 19:13
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. És mit gondolsz, ovuláció után nem terhes az ember ha esetleg megtörtent a megtermékenyülés? Vagy szerinted csak onnantól számít valaki terhesnek, ha egyértelműen kimutatta a teszt? Nyilván a röntgensugár a már megtermékenyült petesejtben is okozhat gondot. Ez egyértelmű tény. Bőven elég ha éppen csak annyit, hogy az felszívódik miatta. De mindegy, nem vitatkozom. Ahogy ma a tüdőszűrőben egyértelmű választ kaptam: a terhesség lehetőségét először 100%-osan ki kell zárni. Máskülönben csak életveszélyes állapotban lenne lehetőség a vizsgálatra.
tegnapelőtt 13:15
13/14 anonim válasza:
Nem te nem vagy terhes!!!ellenben hisztis így tuti megjön!
14/14 anonim válasza:
Komolyan...akkor ne igyál alkoholt, ne bulizz, ne egyél semmi bolti kaját, csak amit magad termesztesz....
Nem szabad így élni..... de ha ennyira félsz, ami sztem marhaság akkor ne csináltasd meg. Mensi után is az érő tüszőre is hatással vannak a sugarak.
A munkád fontos, hacsak nem teheted meg, hogy esetleg kiraknak. A gyerek meg még egy hónapot akár várhat is. Ha a gyerek miatt parázol, akkor nincs a ciklusod során olyan nap, amikor nem lenne káros....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!