Mikor engedjem el ezt a hónapot?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy milyen hosszú a ciklusom, eddig hüvelygyűrűm volt. Ha jól emlékszem, 28 napnál régen mindig hosszabb volt.
Most 27. napon vagyok, tegnap reggeli meg ma délutáni 10-es tesz negatív. Mensi tünetem nincs. Már biztos, hogy nem lesz baba?
tegnapelőtt 14:15
1/12 anonim 

válasza:

Na erre a kérdésre pont annyira tudjuk a választ, mint te
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor ne kommentelj.
tegnapelőtt 14:30
3/12 anonim 

válasza:

Akkor kell elengedni amikor megjon..de az elsonek igaza van.. nem lehet beled latni
4/12 anonim 

válasza:

Hát de most komolyan, nem tudod megmondani hány naposak a ciklusaid, gondolom azt se tudod mikor van peteérésed, akkor honnan tudja bárki innen, hogy mikortól esélytelen? Amúgy őszintén én mikor elkezdtünk a babával próbálkozni az első pár hónapban nem tesztelgettem meg azon agyaltam hogy vajon már terhes vagyok e, hanem letöltöttem egy ciklusvezető naptárt, vártam türelmesen mikor jön meg, beírtam és ő kalkulált egy átlagot mire várjam vagy ne várjam. Egyébként 24től 35 napos ciklusig kb bármi elképzelhető, sőt még olyan is előfordulhat hogy 1 hónapban kimarad és nem vagy terhes.
5/12 anonim 

válasza:

Úgy gondolom a te esetedben akkor, amikor megjön.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor még reménykedhetek egy pozitívban?
tegnapelőtt 16:06
7/12 anonim 

válasza:

Inkább ne reménykedj, legalább nem csalódsz
8/12 anonim 

válasza:

Hta amíg nem marad ki a menstruációd, nem értem minek tesztelsz. Cska szexelj élvezd és ha nem jön meg, csinálj tesztet. Ennyi, ebbe nem kell hogy reménykedes legyen meg erre koncentrálj, rosszul érezd magad. Amikor babát szeretnél érezd jól magad és élvezd a felszabadult védekezés nélküli együttléteket.
9/12 A kérdező kommentje:
8-as: de nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie…
tegnapelőtt 18:26
10/12 anonim 

válasza:

Na jó, akkor zárjuk rövidre. Egy átlagos ciklus 28 napos, kb egy hetet húzz rá, ha addig nem jön meg csinálj egy tesztet, ha negatív, várj még egy hetet, megint teszt. De ha nem vagy terhes addigra meg kell jönnie. És vezess tényleg egy menstruációs naptárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!