Ciklus 28. Napján vagyok, furcsa, pár csepp barnázást látok. Engedjem el a hónapot ugye?
Nem mernék tesztelni, szinte biztos, hogy ma este, vagy holnap meg fog jönni. :(
Ismerem a beágyazódási vérzés fogalmát, ami sokszor csak pár csepp, az ovum kb. 10 napja volt, de 10. DPOn tesztelni se érdemes. Ezen a szinten most már mindegy, ha mégis terhes lennék, akkor pár nap múlva, amiatt, hogy késik mindenképp vennem kell.
De nem akarom hamis illúziókba ringatni magam megint, hiszen tipikus PMS tüneteim voltak. Azt leszámítva, hogy vasárnap egész nap ment a hasam és minimálisan hányingerem volt, de hát 8. DPOn ilyeneket maximum beképzelnék csak magamnak és rosszat is ettem sajnos.
Az a baj, hogy a női test tényleg nem ad sosem egyértelmű jelzéseket, a PMS is majdnem olyan, mint néhány kezdetleges terhességi tünet, semmi különbséget nem találok..
Szerintem holnap megfog jönni. Ha barnázol és ráadásul a menstruáció is aktuális…:/
Nagyon nehéz nem gondolni arra, mikor egy nő babát szeretne…tudom. Én is sok tünetet beképzeltem. Most nagyon lazán állok a dolgokhoz és nem akarok görcsölni ezen. Engedd el, lazulj :)
Még nem jött meg, de egyszerűen minden bajom van, és ami nagyon fura, hogy már zavarnak a szagok és vas. Óta megy a hasam ...
Sajnos nem tudok az első babámra alapozni, hiszen Covidos voltam akkoriban. Pont azelőtt eshettem teherbe, hogy elkezdtem tünetelni. XD Elment a szaglás-ìzlelésem, és éktelenül feldagadtak a melleim 2 hétig, annyira fajtak, hogy nem igaz... de mivel szinte elpusztult a férjem a köhögéstől, én meg csak lázas voltam szerencsére, őt pátyolgatva és aggódva eszembe se jutott a dolog, hogy baba lehet, ráfogtam a stresszre, mert minden évben a legstresszesebb időszakaimban kimarad vagy késik...
Kimaradt a ciklusom, igazából nem is éreztem még a szagokat így hányingerem az nem lett szagtól, vagy valami. Ellenben teljesen elment az étvágyam. Iszonyatosan fáradékony lettem. Mikor már 3 hete tartottak a tünetek azután, hogy nem voltam Covidos, a férjemnek kezdett gyanús lenni a dolog, mert ő tök jól volt a kis köhögését ami maradt, leszámítva. Nekem viszont még volt hasmenésem is.
Hát, azonnal pozi lett a teszt, amint elkezdtem pisilni.... 11. Héten jutottam be az első UH-ra, kérdezte is a doki, hogy mi történt velem, hogy ennyire nem tűnt fel? Elmondtam hogy a Covid miatt naiv voltam, ő is csak röhögött. XD
A kis naivságom már 15 hónapos lassan. Nem stresszelünk a tesó ügyön annyira, de most vettem egy tesztet, és ha holnapra se jön meg, akkor tesztelek reggel, biztos, ami biztos. Csak van ez a hasmenéses vírus is, szerintem ezt is elkaphattam akár.
Köszi, hogy leírhattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!