Van még esély a babára vagy engedjem el ezt a hónapot?
Figyelt kérdés
14-én volt pozitív az ovutesztem, 16-án volt erősebb alhasi görcsöm szinte egész délután. 27-én (11.dpo) volt délután pár csepp barnás vmi a wc papíron pisilés után. Ma reggeli predi negatív, tegnapra nem vártam.okt. 28. 06:20
1/4 anonim válasza:
Ha tegnapra nem vártad és ma negatív a teszt, én már nem sok reményt látok.
2/4 anonim válasza:
Ha a mai teszt negatív, akkor szerintem a barnázás annak volt a jele, hogy hamarosan megjön :(
3/4 A kérdező kommentje:
Előfordulhat persze, csak azért volt furcsa, mert eddig ha elkezdtem barnázni akkor óráról órára egyre erősebb lett míg végül meg is jött 1-2 órán belül, most meg azóta se. Míg nem jön meg reménykedek, de ma úgyis megjön :(
okt. 28. 06:44
4/4 anonim válasza:
Mivel nézted az ovud, így nincs remény, a predi 12.dpo-n már pozi lenne, neked meg már késik is. Sajnálom :(
Mielőbbi sikert nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!