A cyclogest progeszteron kúp akadályozhatja e a menstruációt? Pozitiv tesztem van, de nagyon sokat gorcsolok es felek h csak kemiai terhesseg es csak a kup tartja vissza.

A kúp ellenére megtud jönni.
De valóban vannak néha olyan görcsök mintha meg akarna jönni.
Pihenj ha tudsz.
Vérvétel lesz ahová jársz?vagy magánba megnézetni a Hcg-t?

Szia! Én is lombikos vagyok. Eddig 2 sikertelenem volt, és a kúp mind két esetben visszatartotta a mensit.
Mikor kell visszamenned a központba?

Barátnőm lombikozik, előtte pedig rövid luteális miatt próbálkoztak azzal is, hogy ovu után alapból elkezdték a progi pótlást.
Neki simán megjött mellette is, még lombiknál is volt olyan, pedig akkor lórúgásnyi progeszteront kapott, szájon át, kúpban és injekcióban is.
A görcsölés viszont a legtöbbször normális terhesen, én mondjuk nem görcsöltem, de én menstruációkor sem szoktam.
Szerintem próbálj nem aggódni! 🙂
Köszönöm az eddigi válaszokat. Progeszteront alapból kapok a leszívás napjától 2x1 kúpot. Voltam vérvételen magánba, de nem nyugtatott meg az eredmény.
Et+ 16napon 37 volt a progi és 900 a hcg. Az intézményben nem néznek.
Hétfőn kell újból mennem. Tesztelésen már voltam, ez már a második ultrahang lesz.

Szorítok neked így ismeretlenül is. Még sikerülhet.
3as voltam

Ha tőlem kérdezed(2,7 vagyok)
a progi szintet sajnos nem tudom,kaptam én is pótlást, kúp és szuri formában de azt nem ellenőrizték
Egyszer volt vérvétel az intézményben, előbb rosszul írtam Et+9 nap volt a vérvetel,5 naposat kaptam vissza,(így összesen volt 14 napos)de előtte való nap már csináltam tesztet mert nem jött meg a menstruáció az pozitív volt így biztam benne hogy valóban sikerült.
Hétfőn UH-ra mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!