Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cyclogest progeszteron kúp...

A cyclogest progeszteron kúp akadályozhatja e a menstruációt? Pozitiv tesztem van, de nagyon sokat gorcsolok es felek h csak kemiai terhesseg es csak a kup tartja vissza.

Figyelt kérdés
Lombikozunk, 10.én volt 3 napos bogyoval a beultetes

márc. 28. 08:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A progeszteron pótlás csak akkor segít, ha progihiány lenne az ok. Önmagában egy vetélést nem fog megakadályozni. Ha el akar menni el fog. De bízz benne :) a mensi görcsök az elején ijesztőek, de ártalmatlanok. Szedj magnéziumot és pihenj amennyit tudsz.
márc. 28. 08:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A kúp ellenére megtud jönni.

De valóban vannak néha olyan görcsök mintha meg akarna jönni.

Pihenj ha tudsz.

Vérvétel lesz ahová jársz?vagy magánba megnézetni a Hcg-t?

márc. 28. 09:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is lombikos vagyok. Eddig 2 sikertelenem volt, és a kúp mind két esetben visszatartotta a mensit.

Mikor kell visszamenned a központba?

márc. 28. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm lombikozik, előtte pedig rövid luteális miatt próbálkoztak azzal is, hogy ovu után alapból elkezdték a progi pótlást.

Neki simán megjött mellette is, még lombiknál is volt olyan, pedig akkor lórúgásnyi progeszteront kapott, szájon át, kúpban és injekcióban is.

A görcsölés viszont a legtöbbször normális terhesen, én mondjuk nem görcsöltem, de én menstruációkor sem szoktam.

Szerintem próbálj nem aggódni! 🙂

márc. 28. 10:03
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Progeszteront alapból kapok a leszívás napjától 2x1 kúpot. Voltam vérvételen magánba, de nem nyugtatott meg az eredmény.

Et+ 16napon 37 volt a progi és 900 a hcg. Az intézményben nem néznek.

Hétfőn kell újból mennem. Tesztelésen már voltam, ez már a második ultrahang lesz.

márc. 28. 12:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Szorítok neked így ismeretlenül is. Még sikerülhet.

3as voltam

márc. 28. 15:08
 7/16 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, nekem ET+14 nap volt 96 a Hcg,és most már a kiságyban alszik... szóval nincs veszve, szorítok!
márc. 29. 00:05
 8/16 A kérdező kommentje:
Te mentél többször vérvételre? Köszönöm a biztatást
márc. 29. 08:27
 9/16 A kérdező kommentje:
A progeszteron nem alacsony?
márc. 29. 08:28
 10/16 anonim ***** válasza:

Ha tőlem kérdezed(2,7 vagyok)

a progi szintet sajnos nem tudom,kaptam én is pótlást, kúp és szuri formában de azt nem ellenőrizték

Egyszer volt vérvétel az intézményben, előbb rosszul írtam Et+9 nap volt a vérvetel,5 naposat kaptam vissza,(így összesen volt 14 napos)de előtte való nap már csináltam tesztet mert nem jött meg a menstruáció az pozitív volt így biztam benne hogy valóban sikerült.

Hétfőn UH-ra mész?

márc. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!