Napközben semmi bajom nincs, este mikor elkezdek "gondolkodni", akkor hasam fáj, görcsölök. Ugye nem vagyok terhes?
kb 5 napja késik, tegnap kezdtem barnázni. mindig védekeztem a párommal, de rágom a kefét, hogy vajon mi a helyzet, tényleg mindig nagyon figyeltünk, de aggódom, az "ördög nem alszik":( félek nagyon...
már tisztára pszichós alapon van az egész szerintem, de nem birok megnyugodni:(
köszi, nagyon aranyos vagy :-)
nekem még azóta sem jött meg sőt már a melleim is érzékenyek nyomásra. tehát én már kezdek teljesen beletörődni a helyzetbe aztán meglátjuk, hogy hogyan tovább. dokihoz nem tudom mikor jutok el, és félek is kicsit ... de ezek a tünetek már elég egyértelműek szerintem.
dehogy egyértelműek. hol az optimizmus? lehet hogy éppen megakar jönni, azért érzed igy, nekem is mindig feszülnek a melleim, menstruáció előtt. sulizol még?
de az is lehet hogy bebeszéled azt is magadnak, tisztán a tudatalattid játszik veled, hidd el nem lesz gond:) fel a fejjel és irj bátran még:)
Nem lesz gond, meglatod, minden rendben lesz.
Nem valaszoltal sulizol meg?
En is, iden erettsegizek...
ma egesz nap fajt a hasam...megint kezdek parazni...vagy azt sem tudom. mindenki tutira mondja, hogy nem, de valahogy bennem mindig motoszkal a gondolat:(
Beszeltem egy nőgyógyásszal, elletve irtam neki, azt irta, hogy az együttlét után 10-12 nappal kimutatható már a terhesség, és a 20. nap utáni negativ teszt minden valószinűség szerint kizárja...én azt hiszem veszek még egyet kb ma 21 napja h együtt voltunk...
NEM LESZ GOND:)
szoritok.
szia:)
jaaaaaaj ne csinald,epp kezdek megnyugodni kicsit....
kulonben vedekeztunk, mindig figyeltunk nagyon, ugyhogy merem remelni hogy mostmar tenyleg menyugodhatok.
teszteltem, negativat.
remelem megjon majd a megfelelo idoben es minden rendben lesz. te h vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!