Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a nehezebb a megterméke...

Melyik a nehezebb a megtermékenyülés vagy a terhesség megtartása?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesitő amikor számolgatni kell a pé-t meg idegeskedni hogy meg-e jön nem-e jön,de amikor sikerül akkor meg is kéne tartani és sokat olvasok hogy pár hetesen elvetél...véleményetekre vagyok kiváncsi
2010. nov. 10. 08:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mind a kettő...
2010. nov. 10. 08:41
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő Nekem a megtartással voltak gondjaim. 5x voltam terhes, de ebből csak az utolsó született meg. Viszontg már akkor is teherbe estem, ha csak rám nézett a férjem:-)
2010. nov. 10. 09:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Kinek ez kinek az, van akinek egyikse jelent gondot, én azt mondom hogy talán teherbeesni nehezebb, mert a baba megtartására már vannak gyógyszerek, vitaminok stb.
2010. nov. 10. 09:03
 4/21 anonim ***** válasza:

utolsó:

Igaz hogy vannak gyógyszerek a megtartásra de a genetika ellen nincsennek ha rendellenesség van arra nincs gyógyszer ott elmegy a baba.

Nekem eddig 4 terhesség 1 baba....

2010. nov. 10. 09:06
 5/21 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalat: teherbe esni ... mar 2 eve :((
2010. nov. 10. 09:16
 6/21 anonim ***** válasza:
Változó. nekem az elsőnél egyikkel sem volt gondom, a második a 8. hóban jött össze, eddig minden ok. most vagyok 14 hetes.
2010. nov. 10. 09:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a teherbe esés sem megy, így a megtartásról nem tudok nyilatkozni. De az biztos hogy aki sokáig vár a babára (én 20 hónapja), az végig idegeskedi az első trimesztert. Bár ott tartanék már...
2010. nov. 10. 10:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is végig stresszeltem minden hónapot, hogy megjön-e vagy sem, aztán egyszer csak nem jött meg. Csináltam tesztet, pozitív lett. Kemény egy napig volt felhőtlen a boldogságom, mert rájöttem, hogy még 2 hétig várnom kell, mire dokihoz lehet menni:-) Talán a 12. héten tudtam megnyugodni, amikor mondták, hogy egészséges, szépen fejlődő baba. Addig többször is véreztem, nagyon ideges voltam, hogy el fog menni.. A 4. hónaptól viszont nagyon boldog terhességem volt, és az eredménye a kiságyban alszik:-))
2010. nov. 10. 10:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sajnos a megtartással vannak gondok. Négy bizonyított terhességből van egy babám. Sajnos mind a három sikertelen terhesség műtéttel végződött. Ezen kívül háromszor volt olyan, hogy pozitív tesztek után 1 hét késéssel megjött.

Nem egyszerű, de nem adom fel! Még egy babát biztosan szeretnék.

2010. nov. 10. 12:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem három éve a teherbeeséssel van gondom. A megtartásról nem tudok nyilatkozni, Most voltunk inszemen. Pár hét, és leírom a tapasztalatokat, ha gondolod! 26/L
2010. nov. 10. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!